Dan Bittman, imagine surprinzătoare după despărțirea de Liliana Ștefan. O fostă iubită celebră i-a fost alături

Stan Filon 25.02.2021, 17:36
Dan Bittman, imagine surprinzătoare după despărțirea de Liliana Ștefan. O fostă iubită celebră i-a fost alături

Dan Bittman s-a despărțit de mama celor trei băieți ai săi, după o relație frumoasă de 25 de ani. Cântărețul s-a mutat singur, a lăsat totul în urmă și a plecat. A spus că nu a luat absolut nimic, deoarece nu a avut nevoie de nimic. Toată averea i-a lăsat-o partenerei sale de viață, Liliana Ștefan. Acum a fost surprins alături de o fostă iubită, celebră și ea.

Dan Bittman, surprins alături de o fostă iubită

Dan Bittman și-a șocat fanii, în urmă cu câteva luni de zile, când a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu Liliana Ștefan. Chiar dacă despărțirea a avut loc cu câțiva ani în urmă, vedeta a ținut totul secret, dar a ales să vorbească despre problemele sale de-acasă după ce a părăsit căminul conjugal.

”Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat”, spunea Dan Bittman.

Dan Bittman, surprins alaturi de o fosta iubita
Dan Bittman, surprins alaturi de o fosta iubita

”A fost o dra­goste cu năbădăi şi cu scântei”

Ei bine, recent, Dan Bittman a fost surprins alături de o fostă iubită. Celebrul cântăreț a avut o relație cu frumoasa Tania Budi, iar acum au fost văzuți din nou împreună, potrivit spynews.ro. Artistul recunoștea că a avut o relație intensă cu Tania Budi.

”Ce sunt acum sunt datorită femeilor pe care le-am întâlnit în viaţa mea. De la Tania Budi am învăţat, în primul rând, că o dra­goste poate să sfârşească şi într-o prietenie. A fost o dra­goste cu năbădăi şi cu scântei. Totuşi, cred că ambii am avut multe de învăţat din relaţia aceea. Ea a învăţat că nu poate să mă ţină într-un loc, eu am învăţat că o dragoste pornită ca o joacă poate să ajungă foarte serioasă. Asta înveţi de la femei, inteligenţa”, povestea Dan Bittman în urmă cu ceva timp despre relația cu Tania Budi.

Acum, Dan Bittman au stat din nou la aceeași masă, alături de mai mulți prieteni. S-au distrat copios, dar întrebarea rămâne. S-a înfiripat o nouă poveste de dragoste între Dan Bittman și frumoasa vedetă de televiziune?

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...