Dan Bittman, făcut de râs de o fostă iubită. Femeia nu s-a mai putut abține: ”Să nu faceți ca el”

Andra Daoud 17.11.2021, 11:34

O fostă iubită îl atacă pe Dan Bittman și a transmis un mesaj prin care aruncă săgeți în direcția solistului trupei Holograf. Femeia i-a îndemnat pe cei care o urmăresc să nu facă precum fostul ei iubit, căruia i-a găsit și un nume ironic.

Dan Bittman, ținta glumelor unei foste iubite

Mezzosoprana Andreea Ilie, care a avut o relație în trecut cu Dan Bittman, a ținut să transmită un mesaj despre vaccinare și l-a dat drept exemplu de ”așa nu” pe fostul ei partener și solistul trupei Holograf. Artista este, în prezent, iubita producătorului de film Bobby Păunescu, dar a avut, la un moment dat, o relație cu Bittman.

Andreea Ilie se află pe platourile de filmare ale producției ”Familia Addams: Wednesday”, în care joacă și Catherine Zeta Jones, iar o parte din producție se filmează în țara noastră, la studiourile de la Buftea. Mezzosoprana a postat un mesaj pe Instagram Stories, chiar de la filmări, și a transmis un mesaj pro-vaccinare pentru cei care o urmăresc.

Andreea a scris mesajul ”Vaccinați-vă, nu faceți ca Battman!”, făcând aluzie la Dan Bittman, unul dintre cei mai vocali contestatari ai măsurilor luate de autorități în timpul pandemiei. Pentru ca totul să fie și mai clar, a pus pe story și melodia ”Banii vorbesc”, a trupei Holograf.

Dan Bittman, atacat în public de o fostă iubită. Femeia a răbufnit: ”Să nu faceți ca el”
Dan Bittman, atacat în public de o fostă iubită. Femeia a răbufnit: ”Să nu faceți ca el”

Dan Bittman, un contestatar vocal al măsurilor anti-covid

Liderul trupei Holograf a fost, încă de la începutul pandemiei de coronavirus, foarte vocal în spațiul public. Dan Bittman a contestat măsurile de prevenție a răspândirii virusului pe care le-au luat autoritățile și chiar i-a îndemnat pe oameni să iasă în stradă și să protesteze împotriva restricțiilor.

Totul are legătură cu totul. Pandemia era știută de acum 10 ani. Noi acum vedem reportaje, filme de atunci (…)Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu au voie să facă autopsie, pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19, în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie.

Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, nu de Covid, dar nu pot să înghit informația, fără discernământ, spunea Dan Bittman în luna august.

Dan Bittman a pornit mișcarea ”Nu vreau” și îi îndeamnă pe români să ia atitudine și să își declare și ei neîncrederea în autorități și în felul în care acestea au gestionat criza sanitară, de la începutul pandemiei și până acum.

Urmăriți Impact.ro și pe