Dan Bittman, decizie surpriză privind vaccinul anti covid. Ce ser a ales artistul care a contestat măsurile autorităţilor

Nicu Stan 09.05.2021, 12:35
Dan Bittman, decizie surpriză privind vaccinul anti covid. Ce ser a ales artistul care a contestat măsurile autorităţilor

Dan Bittman, decizie surpriză privind vaccinul anti covid. Ce ser a ales artistul care a contestat măsurile autorităţilor, citiți în articolul de mai jos.

Dan Bittman și-a uimit toții fanii. A anunțat că se vaccinează. Incredibil ce ser a ales

Dan Bittman a luat o decizie surpriză privind vaccinul anti coronavirus. Cunoscut contestatar al măsurilor luate de autoități în pandemia de coronavirus, Dan Bittman a surprins pe toată lumea cu noile declarații legate de vaccinul anti-covid. Astfel, cântărețul a anunțat public că se va vaccina anti-coronavirus.

Cântărețul Dan Bittman, de 59 de ani, a anunţat sâmbătă, 8 mai, în emisiunea „Special B1 TV”, că se imunizează și el împotriva coronavirusului.

Dan Bittman este un contestatar al restrictiilor impuse de pandemie
Dan Bittman este un contestatar al restrictiilor impuse de pandemie

Dan Bitman, contestatar aprig al restricțiilor impuse de pandemie

Mutarea este cu atât mai neaşteptată cu cât solistul de la Holograf este unul dintre cei mai aprigi contestatari ai măsurilor restrictive luate de autorități în timpul epidemiei de coronavirus.

În plus, solistul a spus întodeauna că pandemia este „o afacere excepțională”.

Dan Bittman nu vrea vaccin pe bază de ARN mesager

Dan Bitman a respins însă din start vaccinurile produse pe baza tehnologiei ARN mesager.

“Am așteptat vaccinul Johnson & Johnson, care mi se pare mai tradițional și în alea tradiționale am încredere. Nu am încredere în astea cu ARN mesager, ca Pfizer și Moderna, de asta aștept pe cel de la J & J. Dar, uite, ca să nu zica lumea nu știu ce, mă voi vaccina cu AstraZeneca. Eu nu știu de ce nu se explică lumii, care e speriată de tromboze, că dacă iei cu o săptămână înainte un anticoagulant, care costă 5 lei, nu se întâmplă nimic riscant. Nu e comunicare deloc, iar lumea e speriată”, spunea Dan Bittman în cadrul unei emisiuni online, de la Evz TV.

Dan Bittman se jura că vrea să moară răpus de covid decât să mai îndure restricțiile

Încă de la începutul pandemei de coronavirus, Dan Bittman a făcut declarații halucinante despre virusul ucigaș, îndemnând românii să iasă în stradă pentru a protesta împotriva restricțiilor luate de stat. De asemenea, Dan Bittman a ajuns chiar până acolo, încât s-a blestemat să moară și el de coronavirus. As spus că ar prefera să moară răpus de virusul ucigaș decât să mai traiască sub restricțiile impuse de acesta.

Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă tot dați banii”, a precizat Dan Bittman.

Urmăriți Impact.ro și pe