Dan Barna, infectat cu noul Coronavirus. Cum se simte acum liderul USR

Iancu Andreea 26.11.2020, 17:47
Dan Barna, infectat cu noul Coronavirus. Cum se simte acum liderul USR

Liderul USR, Dan Barna a anunțat astăzi că este infectat cu noul Coronavirus. Politicianul a dezvăluit care este starea sa de sănătate și ce urmează să facă în următoarele zile. Barna a transmis un mesaj de încurajare pentru toți românii.

Dan Barna, infectat cu Covid-19

Încă un politician român a anunțat că este pozitiv în urma testului pentru noul Coronavirus. Liderul Uniunea Salvați România, Dan Barna a scris joi un mesaj pe Facebook prin care dezvăluia că este pozitiv pentru Covid-19. Acesta precizează că starea sa generală de sănătate este una bună. De asemenea, politicianul a povestit că a mers să se testeze preventiv, înaintea unui eveniment la care urma să participe în zilele următoare.

Am aflat în această după amiază că am contactat Covid-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare, a scris Dan Barna joi, pe Facebook.

Liderul USR a precizat că va fi în continuare prezent în activitățile sale zilnice, doar că în regim online. De asemenea, Dan Barna urmează să rămână în autoizolare în următoarea perioadă.

Starea mea generală e bună şi voi petrece următoarele zile în autoizolare. Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online. Aveţi grijă de voi şi ai voştri şi respectaţi cu stricteţe regulile de protecţie. Trecem şi peste asta, a completat Barna.

Numărul cazurilor de Coronavirus în continuă creștere foto - Pexels
Numărul cazurilor de Coronavirus în continuă creștere
foto – Pexels

Bilanțul cazurilor de Covid-19, în creștere în România

În ultimele 24 de ore, în țara noastră au fost raportate 9.005 cazuri noi de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2. Astfel, bilanțul total al infectărilor cu noul Coronavirus a ajuns la 449.349 de cazuri de persoane. Totodată, 323.514 pacienți au fost declarați vindecați.

Din păcate, bilanțul deceselor a ajuns astăzi la 10.712 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2. De asemenea, în numai 24 de ore, 171 de oameni și-au pierdut viața după ce au fost diagnosticați cu noul Coronavirus.

Creșterea numărului de infectări a fost semnalată și în unitățile sanitare de profil. Aici numărtul total de persoane internate cu Covid-19 este de 13.248. Dintre acestea, 1.226 sunt internate la ATI.

Urmăriți Impact.ro și pe