Dacia provoacă concurență cu noile modele Logan și Sandero. Cât costă noile bijuterii pe patru roți. Prețurile sunt neașteptate

Mihai Roșoiu 04.12.2020, 15:32
Dacia provoacă concurență cu noile modele Logan și Sandero. Cât costă noile bijuterii pe patru roți. Prețurile sunt neașteptate

Dacia provoacă concurență cu noile modele Logan și Sandero. Cât costă noile bijuterii pe patru roți? Au prețuri rezonabile inclusiv în afara granițelor țării. Pentru ambele modele ale constructorului de la Mioveni există trei variantă de motorizare. De curând, au fost făcute publice costurile pentru mașinile Dacia, care se comercializează în Republica Moldova.

Dacia provoacă concurență cu noile modele Logan și Sandero. Cât costă noile bijuterii

Atât Sandero cât și Logan sunt disponibile și în reprezentanțele din Republica Moldova. Dealerii de peste Prut au afișat prețurile pentru autoturismele aduse din România. Două dintre variantele modelelor amintite sunt pe benzină, iar câte una pe gaz. Spre deosebire de anului 2019, prețul pentru mașinile Dacia au crescut cu sume considerabile.

Noua Dacia Logan costă cu 1280 de euro mai mult decât ultima variantă comercializată la Chișinău. Când vine vorba de Sandero vorbim despre o majorare mai consistentă, de 1480 de euro.

Dacia Logan are ca preț de pornire 8580 de euro

Pentru cumpărătorii din Moldova, prețul de pornire al noului Logan este 8580 de euro. Versiunea de bază cu motor pe benzină de 1.0 l și 65 de cai putere este disponibil doar cu cutie de viteză manuală.

Dacia provoaca concurenta cu noile modele Logan si Sandero. Ce preturi au
Dacia provoaca concurenta cu noile modele Logan si Sandero. Ce preturi au

Dacia Logan este echipată cu faruri LED pentru lumini de zi şi faza scurtă, dar nu are vreun sistem de aer condiţionat la bord. Totodată, pe exterior aceste maşini vor putea fi distinse prin bare de protecţie şi capace pentru oglinzile retrovizoare exterioare nevopsite. La bord nu sunt prevăzute comenzi electrice pentru oglinzi şi geamuri şi, fireşte, lipseşte sistemul multimedia cu central.

Dacia Logan cu motor TURBO pe benzină și cu 90 CP are un preț de 10.580 de euro, în vreme ce versiunea cu gaz are un cost de aproape 11.000 de euro, mai exact, 10.980 euro.

Sandero este mai scump decât Dacia Logan

Cea mai ieftină variantă pentru Dacia Sandero costă 8.880 de euro. Cu 1480 de euro mai scump decât precedenta variantă, modelul de bază are motor aspirat natural de 1.0 litri cu cutie manuală. În materie de dotări, Sandero Acces este similar cu Logan, dar tradiţional hatchback-ul are un preţ ceva mai mare.

Dacia provoaca concurenta cu noile modele Logan si Sandero
Dacia provoaca concurenta cu noile modele Logan si Sandero

Dacia provoacă concurență cu noile modele Logan și Sandero pentru că oferta constructorului este foarte atractivă. Prețul unei Dacia Sandero pe benzină, dar cu motorizare TURBO și 90 de cai putere este  10,880 euro, motorizarea LPG indică un preţ de 11,280 euro, iar interpretarea de top cu CVT costă 11,880 euro.

Acestea sut prețurile practicate în Republica Moldova pentru noile modele de Dacia Sandero și Dacia Logan.

Urmăriți Impact.ro și pe