Dacia Duster 2020. Ce culori pune la dispoziție producătorul, anul acesta, și cât costă. Video

Redacția IMPACT 25.02.2020, 13:25
Dacia Duster 2020. Ce culori pune la dispoziție producătorul, anul acesta, și cât costă. Video

Dacia se bucură de statutul de cel mai valoros brand românesc, fiind primul clasat în topul anual realizat de Brand Finance. Compania este singura a cărei valoare depășește un miliard de euro. Printre modelele cele mai populare care se află sub marca proprie ale constructorului auto român, se numără Dacia Duster, prin prisma accesibilității, dar și a fiabilității.

Ce culori pune compania la dispoziție pentru Dacia Duster

Dacia Duster se bucură de un mare succes. Și în afara granițelor României, Dacia Duster este un automobil destul de popular și apreciat, iar acest lucru este redat tot accesibilitatea sa, în raport cu prețul, dar și de versatilitatea sa. SUV-ul este disponibil în mai multe culori.

Dacia Duster poate fi configurată standard,cu două culori şi se pot alege opţional alte şapte nuanţe pentru caroserie. Culorile gratiute pe care le poți alege sunt blue navy și blanc glacier, iar pentru celelalte culori, va trebui să mai scoți din buzunar încă 310 euro pentru ca mașina ta să fie configurată după culoare dorită, potrivit platformei auto-bild.ro.

Ce nuanțe opționale poate avea Dacia Duster

  • ROUGE FUSION
  • GRIS HIGHLAND
  • GRIS COMETE
  • BEIGE DUNE
  • ORANGE ATACAMA
  • BRUN VISON şi NOIR NACRE

Automobile Dacia a încheiat anul financiar 2018 (ultimul an pentru care există date financiare disponibile raportate la Ministerul Finanțelor Publice) o cifră de afaceri de 5,3 miliarde de euro, în creștere cu 5% față de anul anterior. Profitul net a ajuns la 162 de milioane de lei, majorat cu 40% comparativ cu 2017. Este, de altfel, cel mai ridicat nivel la care a ajuns vreodată compania.

Dacia este prezentă pe 44 de piețe externe, iar vânzările totale, atât la nivel local, cât și în afara granițelor, s-au ridicat în 2019 la 736.570 de autovehicule, potrivit zf.ro.

Tot în 2019, Dacia Duster a urcat pe primul loc în clasamentul SUV-urilor mici în Europa, depăşind Renault Captur şi VW T-Roc. Prețul mediu pe care îl are un Duster se ridică la 18.000 de euro. Duster a venit cu noul motor de 1,33 litri pe benzină, dezvoltat de Renault alături de Mercedes-Benz şi care pe lângă cele două versiuni ale sale, de 130, respectiv 150 CP, vine atât cu tracţiune faţă, cât şi 4×4.

Urmăriți Impact.ro și pe