Cutremur în Pro TV. Adela Popescu nu se mai întoarce la Vorbește Lumea. Motivul din spatele deciziei

Ioana Bucur 10.12.2022, 11:19
Cutremur în Pro TV. Adela Popescu nu se mai întoarce la Vorbește Lumea. Motivul din spatele deciziei

Cele mai recente dezvăluiri ale celebrei prezentatoare au provocat un adevărat cutremur pentru fanii emisiunii de la PRO TV. Adela Popescu nu se mai întoarce la „Vorbește Lumea”. Vedeta a mărturisit care au fost motivele din spatele acestei decizii surprinzătoare.

Adela Popescu nu se întoarce la „Vorbește Lumea”

După perioada în care a plecat din România pentru a filma cel de-al doilea sezon al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, mulți așteptau cu nerăbdare momentul în care Adela Popescu s-ar fi întors ca prezentatoare a emisiunii „Vorbește Lumea”. Vedeta PRO TV a făcut însă o serie de dezvăluiri surprinzătoare.

Se pare că experiența reality show-ului a fost copleșitoare, soția lui Radu Vâlcan luând decizia de a retrage pentru o vreme din fața camerelor de filmat. Oboseala acumulată în ultimele luni și-a spus cuvântul, Adela mărturisind că simte nevoia să ia o pauză „ să îmi trag sufletul”.

„Gata. Momentan sunt în pauză. Vom vedea ce se va mai întâmpla de la anul. Acum, cel mai mult îmi doresc să-mi trag sufletul. Nu că proiectul a fost greu, ci pentru că, pur şi simplu, viaţa mea de acasă este oricum complicată şi vreau să am din când în când momente de linişte.”

Cutremur în Pro TV. Adela Popescu nu se mai întoarce la Vorbește Lumea. Motivul din spatele deciziei
Adela Popescu

„Mi-e foarte greu să spun că aş vrea un proiect de lungă durată”

Viața cu trei copii nu este deloc ușoară, vedeta adăugând că își dorește uneori să aibă parte și de „momente de liniște”.

„Mi-e foarte greu să spun că aş vrea un proiect de lungă durată, cum ar fi o telenovelă. Sau că aş vrea o emisiune zilnică, aşa cum este „Vorbeşte Lumea”. Pentru că eu consider că este foarte important să am, măcar din când în când, şi momente în care să stau.

Radu (Vâlcan, soţul ei, n.r.) a plecat la filmări (pentru „Insula iubirii”, de la Antena 1, n.r.), mama mă ajută, e în Bucureşti, o vreme a fost şi mama lui Radu la noi…”, a declarat Adela Popescu, potrivit Click!.

Nu este exclus ca în această pauză de pe micul ecran, să se concentreze și pe cariera sa muzicală. Recent, Adela a lansat o nouă piesă, „Fără tine”, în colaborare cu Keo, fostul iubit al Andreei Bălan.

„Mi-a plăcut din prima clipă piesa şi îi mulţumesc lui Keo că a făcut ca toate acestea să se întâmple. Sunt convinsă că această colaborare va continua”, a adăugat prezentatoarea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...