Cutremur în PNL. Raluca Turcan îi cere demisia lui Cîțu: „Joci la poker până şi banii de pensii”

Cătălina Burghelea 22.11.2021, 12:06
Cutremur în PNL. Raluca Turcan îi cere demisia lui Cîțu: „Joci la poker până şi banii de pensii”

Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, le-a transmis colegilor din PNL un mesaj extrem de dur legat de negocierile pentru guvern, din ultima perioadă. Prim-vicepreședintele PNL spune că ar trebui să-și dea demisia toți cei care s-au ocupat de aceste întâlniri între partide, în frunte cu Florin Cîțu.

Raluca Turcan aruncă fumigena în ograda lui Florin Cîțu

Ministrul Raluca Turcan este deranjată de atitudinea preşedintelui PNL, Florin Cîţu, pe care îl acuză că spune minciuni şi căruia îi cere să-şi depună demisia imediat. Solicitarea ar fi fost transmisă conducerii partidului pe grupul intern. De asemenea, politicianul susține că nu participă la negocierile cu PSD, fiind profund dezamăgită de manevrele de pe scena politică la care asistă.

„Dragi colegi,

Am decis să nu particip la această şedinţă întrucât votul mi-a fost deja deturnat o dată, şi doresc să nu se mai întâmple lucrul acesta din nou.

Doresc însă să cunoaşteţi părerea mea despre evenimentele în desfăşurare.

Consider că echipa de negociere nu a purtat o negociere pentru PNL, ci a pregătit o garnitură şi o foaie de parcurs pentru predarea la cheie a PNL către PSD.”, a declarat Turcan.

Ministrul interimar al Muncii îi cere demisia șefului PNL

Prim-vicepreședintele liberalilor a răbufnit la adresa conducerii partidului, afirmând că Florin Cîțu ar trebui să-și depună demisia, împreună cu echipa de negociere cu PSD, care s-au „milogit” la Marcel Ciolacu să prindă un colț de pâine.

”Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă ţin de capul tău şi-ţi spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pentru că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook”, i-a transmis Tucan lui Cîţu.

„Florin, iţi imaginezi că nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toţi se prind, îţi garantez. NIMIC din ce ai spus până acum, tu, preşedintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un şir de minciuni. Şi nu numai de minciuni dar şi de lipsă de responsabilitate!

Cum arată negocierea făcută de voi, comparativ cu negocierea lui Orban? Eu atunci m-am ridicat şi am plecat. Voi ce aţi făcut acum? V-aţi milogit la Ciolacu să prindeţi un colţ de pâine. Vă cer să ieşiţi voi acum public, să spuneţi că aţi negociat mai bine ca Orban! În aceste negocieri, preşedintele partidului a negociat doar pentru el. Atât. (…).”, a mai scris ministrul interimar al Muncii în mesajul postat pe un grup intern al PNL.

Turcan susține că mandatul lui Cîțu a fost un şir de minciuni, greşeli şi jocuri personale

Membrul PNL mai acuză şi faptul că șeful partidului a negociat doar pentru el şi că nu a existat niciun criteriu obiectiv pentru formarea propunerilor de miniştri. Raluca Turcan i-a anunțat pe colegii din BPN că nu va participa la ședință, pentru că i-a fost deturnat votul o dată și nu vrea să se mai întâmple acest lucru.

„Mandatul lui Florin Câţu nu a fost decât un şir de minciuni, greşeli şi jocuri personale. Aş spune că e de domeniul patologicului.

Nu a existat niciun criteriu obiectiv pentru formarea propunerilor de miniştri. Niciunul. Aţi ignorat până şi cel mai important criteriu, cel referitor la rezultatele în alegeri (pe care PSD-ul, spre deosebire de voi, nu l-a ignorat). (…)

Închei spunând, momentul acesta este o ruşine pentru PNL şi cred că Preşedintele PNL ar trebui să-şi depună demisia, împreună cu echipa de negociere! VOTUL MEU ESTE ÎMPOTRIVĂ”, a precizat Raluca Turcan.

Urmăriți Impact.ro și pe