Cunoscutul fotbalist pe care Lavinia Pîrva l-a părăsit când l-a cunoscut pe Ştefan Bănică Jr. Puţini îşi mai amintesc de relaţia lor

Badea Violeta 25.11.2021, 07:57

Lavinia Pîrva trăiește alături de Ștefan Bănică Jr. o frumoasă poveste de iubire și au împreună un băiețel, pe nume Alexandru. Doar că înainte de a-și întemeia o familie cu acesta, bruneta a părăsit un fotbalist celebru. Iată la cine a renunțat frumoasa vedetă pentru artist.

Lavinia Pîrva a părăsit un fotbalist pentru Ştefan Bănică Jr

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr s-au căsătorit în anul 2017 și au împreună un băiețel minunat. Ei formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din România. Pentru a ajunge în brațele artistului, bruneta a renunțat relaţia pe care o avea cu fotbalistul Ianis Zicu.

Lavinia Pîrva și jucătorul echpei de fotbal Poli Timișoara au format un cuplu în anul 2010. Cei doi s-au despărțit după ce bruneta a participat la emisiunea „Dansez pentru tine” în anul 2011. Acolo l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț. Se pare că Ștefan Bănică Jr a știut cum să-i fure mințile frumoasei vedete, iar aceasta a decis să-i spună adio lui Ianis Zicu.

„Nu eram focusată să mă avânt într-o relație. Aveam alte priorități. N-am refuzat totuși să ies cu el și să încercăm să fim un cuplu și, până la un punct, a mers, apoi eu m-am concentrat prea mult pe ce aveam de făcut și am scăpat din vedere că am un iubit.

Era o relație la distanță, noi eram doi oameni extrem de ocupați. El e pe val acolo la Timișoara și eu am aici mult de muncă, ne neglijam unul pe celălalt și așa mai bine am pus punct”, spunea Lavinia despre relația ei cu fotbalistul, pentru revista Story.

Lavinia Pirva
Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr

Lavinia Pîrva, dezvăluiri despre începutul relației cu Ștefan Bănică Jr

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr formează unul dintre cele mai discrete cupluri din țara noastră. Poate tocmai din acest motiv despre realația dintre cei doi s-au speculat multe.

În spațiul public au apărut informații conform cărora bruneta i-ar fi fost mai întâi amantă, apoi iubită lui Ștefan Bănică Jr. La vremea respectivă, artistul era căsătorit cu Andreea Marin. Însă, zvonurile nu au fost niciodată confirmate de vreunul dintre cei trei.

Lavinia Pîrva și artistul s-au afișat împreună pentru prima dată la un eveniment monden în 2014, iar de atunci sunt de nedespărțit. Invitată în podcast-ul lui Marius Manole, bruneta a vorbit despre începutul relației cu Ștefan Bănică Jr.

„E interesant destinul ăsta! Îl admiram ca orice român, pentru că este un artist foarte iubit, dar nu mi-aș fi imaginat niciodată că voi ajunge aici.

Eu cred foarte tare în destin. Cumva avem o prietenă comună despre care nu știam, nu cunoșteam detaliile astea și s-a întâmplat ca la un moment dat să aflu de la prietena mea că se cunoaște cu Ștefan și întâmplător ne-am întâlnit într-un anumit context și de acolo am continuat să ne cunoaștem. Așa a fost să fie! A fost o chestie pur întâmplătoare.

Prima dată când l-am cunoscut l-am întrebat dacă este machiat. A început să râdă. Așa are ochii el, nu se machiază.”, a spus Lavinia Pîrva.