Cunoscuta cântăreaţă din România care a avut parte de o copilărie cumplită. A recunoscut abia acum: „Îmi doream să moară”

Iancu Andreea 28.12.2021, 23:10
Cunoscuta cântăreaţă din România care a avut parte de o copilărie cumplită. A recunoscut abia acum: „Îmi doream să moară”

Chiar dacă se află în lumina reflectoarelor, multe vedete ascund secrete nebănuite. O parte dintre acestea au reușit să se destăinuie și să dezvăluie aspecte mai puțin cunoscute din viața lor. Astfel, o cunoscută cântăreață a povestit detalii despre ce copilărie cumplită a trăit din cauza unuia dintre părinții săi. Artista a făcut o dezvăluire halucinantă.

O cântăreață din România a recunoscut că a trăit o copilărie cumplită

Poate că astăzi trăiesc vieții admirate de milioane de oameni, însă puțini cunosc ce se află în spatele succesului multora dintre vedetele autohtone. O cântăreață celebră din România a dezvăluit recent că a avut de înfruntat o copilărie cumplită, în ciuda faptului că astăzi pare să trăiască o viață ideală. Artista a mărturisit că a trecut prin momente extrem de dificile, însă a avut puterea să le depășească.

Chiar dacă se bucură de un succes fenomenal, devenind un nume important din showbiz-ul românesc, Andreea Bănică are amintiri cutremurătoare din perioada copilăriei. Aceasta a trăit un coșmar din cauza tatălui său alcoolic, care obișnuia să fie violent fizic și verbal cu familia sa. Viciul bărbatului a adus multă suferință vedetei.

Când am plecat de acasă am zis că nu vreau să plâng. L-am urât din tot sufletul. La un moment dat, îmi doream să moară. Îmi ziceam că nu mai vreau, s-a confesat Andreea Bănică, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Ce cântăreață cunoscută din România a trăit o copilărie cumplită
Andreea Bănică, la podcastul lui Cătălin Măruță

„Am scăpat-o pe mama din mâinile lui”

Artista a recunoscut că era terorizată de tatăl său, alături de care a trecut prin clipe grele din cauza consumului de alcool. Bărbatul obișnuia să bea și să devină violent. Cântăreața a povestit că a salvat-o de multe ori pe mama sa din calea tatălui alcoolic.

Știam că vine. Îl auzeam de la etajul unu. De la etajul unu până la patru, fiind foarte mare ecou, auzeam cum ne înjură și cum ne face. Am scăpat-o pe mama mea din mâinile lui de foarte multe ori, a continuat Andreea Bănică.

Sfârșitul tatălui Andreei Bănică, marcat de alcool

Pentru că băutura devenise un viciu, nici finalul vieții părintelui artistei nu a omis alcoolul. Tatăl Andreei Bănică a sfârșit în urma unui accident, după ce a consumat alcool alături de mai multe persoane. În urma unui conflict iscat între mai mulți bărbați, tatăl vedetei a căzut și s-a lovit cu capul de bordură.

A murit într-un accident. A venit băut de la o întâlnire cu niște bărbați, a venit pe stradă, s-a certat cu cineva și persoana aceea i-ar fi dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. S-a întâmplat asta dintr-un accident, acea persoană n-ar fi recunoscut. A venit salvarea abia a doua oară, n-au vrut să-l ia la spital pentru că era băut, ceea ce e anormal, eu n-am avut putere să mai fac nimic, să scormonesc și să scot la iveală ce s-a întâmplat, a dezvăluit Andreea Bănică, la un post de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...