Cunoscuta cântăreaţă din România care a ajuns piele şi os. Cântăreşte doar 36 de kilograme

Stan Filon 23.10.2021, 19:17

O cântăreață care a încântat publicul din România atâția ani de zile cu melodiile ei, dar și cu aparițiile sale impecabile, este acum de speriat! Dacă în trecut era o femeie admirată de bărbați și invidiată de femei, pentru trupul ei fără cusur, acum a ajuns să cântărească numai 36 de kilograme.

Artista din România care a ajuns să cântărească doar 36 de kilograme

Marina Voica, pentru că despre ea vorbim, și-a îngrijorat fanii, la ultima sa apariție în public. Este destul de retrasă și iese mai rar din casa ei din Breaza, mai ales pe vreme de pandemie. Vârsta ei înaintată o face și mai vulnerabilă în fața infecției de coronavirus, așa că se protejează cât de mult poate. Ajunsă la 85 de ani, Marina Voica a dat dovadă însă de o energie debordantă, în urmă cu o săptămână, lalasarea propriei sale cărți, intitulată “Fantezie și umor…”. Lansarea cărții a avut loc la biserica Sfânta Parascheva din Câmpina.

La 85 de ani și la 5 luni de la operația pe cord, Marina Voica a reușit să își impresioneze audiența, rezistând eroic în picioare la acest eveniment fericit. Dar ce mănâncă Marina Voica, de a ajuns să cântărească doar 36 de kilograme? Ei bine, vedeta a spus cum arată meniul ei într-o zi normală. “În România nu e ca în Rusia. Aici oamenii sar peste micul dejun, beau doar cafea și fumează și gata! Așa făcea și soțul meu, cafea și țigară… și s-a dus! Eu nu sar niciodată peste micul dejun. Orice ar fi, mănânc puțin dimineață: un ou, gem, unt, pâine toast. Pun în prăjitorul de pâine întotdeauna câte două felii.

Artista din Romania care a ajuns sa cantareasca doar 36 de kilograme
Artista din Romania care a ajuns sa cantareasca doar 36 de kilograme

”Mă cântăresc, nu prea crește”

Sunt la 5 luni după operație, nu uitați! Nu țin regim. Stomăcelul meu nu primește mai mult, eu vreau să mă îngraș, am slăbit și poate cer prea mult de la organismul meu să revină la normal. Sunt doar 4-5 luni de la operație. Am 36 kg și când mă urc pe cântar, de obicei, o zecime din kilogram, nu mai iau în greutate. Mă cântăresc, nu prea crește, fiindcă ceva trebuie făcut mai mult decât doar alimentar.

Nu mănânc pâine în afară de două felii. Nu pot, nu mănânc mâncare cu pâine, stric gustul mâncării dacă mai mănânc mâncare cu pâine. Mama mea era disperată că nu mâncam pâine. Dacă e pâinea bună și proaspătă pot mânca o franzelă întreagă! Mama mea nu m-a trimis niciodată după pâine…”, a mărturisit Marina Voica pentru ciao.ro.

Artista stă singură în casa ei din Breaza și se descurcă foarte bine. Recunoaște că este un adevărat antitalent în bucătărie, dar nu se plânge. “Acasă fac aproape totul singură! Tocmai ce mi-am schimbat becul de la baie! Eu fac foarte multe chestii singură, în casă, dar nu în bucătărie! Nu știu, în bucătărie sunt antitalent! Nu știu să fac griș cu lapte deși sunt moartă după grișul cu lapte! Eu îmi fac singură picturile de acasă, ador să pictez! Cartea mea pe care am lansat-o este o capodoperă, trebuie să o citiți! Altceva nu știu să fac decât să cânt!”, a mai spus artista.