Cum vrea Anamaria Prodan să-l lase pe Reghe fără avere la divorț. Are un as în mânecă de care nu știa nimeni

Badea Violeta, Ana Chivu 11.10.2021, 10:39
Cum vrea Anamaria Prodan să-l lase pe Reghe fără avere la divorț. Are un as în mânecă de care nu știa nimeni

Anunțul conform căreia presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Bilcon, ar fi însărcinată nu i-a picat deloc bine Anamariei Prodan. Vedeta vrea să-i dea lovitura de grație antrenorului. Iată ce măsură a luat celebra impresară.

Anamaria Prodan i-a pus gând rău lui Laurențiu Reghecampf

La scurt timp după ce a apărut în spaţiul public informaţia că amanta lui Laurenţiu Reghecampf ar fi însărcinată, Anamaria Prodan nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect. Sătulă să i se ceară tot timpul explicații, frumoasa impresară a spus pentru Prosport că nu va mai comenta nimic legat de familia sa.

În schimb, celebra impresară a anunțat că va fi reprezentată de acum încolo de avocatul Don Schiller și Dan Shomon. De asemenea, ea a spus că dacă va exista un divorț, acesta se va produce în SUA. Amintim că Anamaria Prodan deține cetăţenie americană de peste 18 ani.

„Avocatul meu este Don Schiller, iar omul care stă lângă mine secundă de secundă se numește Dan Shomon! El se ocupă de tot ce ține de imaginea și de deciziile mele! Cu el mă sfătuiesc mereu și nu iau nici o hotărâre până nu aud părerea lui! De astăzi nu am să mai vorbesc cu absolut nimeni!

De tot ce am nevoie se va ocupa avocatul meu Don Schiller. Consultantul meu în luarea oricărei decizii legate de imagine, familie, meserie este Dan Shomon. Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei și voi face tot ce îmi stă în putință să-i țin departe de această mizerie! Copiii mei sunt afectați psihic, iar eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens”, a spus Anamaria Prodan pentru sursa de mai sus.

Don Schiller este un avocat extrem de cunoscut în Statele Unite. Acesta a reprezentat-o pe Juanita Jordan în divorțul pe care aceasta l-a avut cu legendarul star din NBA, Michael Jordan, în anul 2002.

Cu ajutorul lui Don Schiller, femeia a reușit să obțină nu mai puțin de 168 de milioane de dolari. După acest eveniment, fostul sportiv și-a refăcut viața alături de Yvette Prieto și au făcut un contract prenupțial.

Anamaria Prodan i-a pus gand rau lui Laurentiu Reghecampf
Anamaria Prodan i-a pus gand rau lui Laurentiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

Laurențiu Reghecamf a dat cărțile pe față și a anunțat că divorțează. Acesta a spus că a depus actele de divorț, dar nu a recunoscut că ar urma să devină tată pentru a treia oară.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile.

Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a precizat Laurențiu Reghecampf, citata de cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe