Cum voia, de fapt, Costin Mărculescu să se îmbogățească. Dădea o mare lovitură

Iancu Andreea 11.06.2020, 12:48

Costin Mărculescu a devenit cunoscut datorită rolului din filmul ”Liceenii”. Actorul, care a fost găsit decedat în noaptea de miercuri spre joi, în locuința din București, avea însă probleme financiare. În ciuda faimei, Mărculescu o duce greu. Totuși, actorul visa să dea lovitura și să se îmbogățească. Chiar pompierii au descoperit un obiect în ușa lui Costin.

Situație financiară șubredă

Costin Mărculescu avea mari probleme cu banii. Acesta luase un credit în 2016, dar fusese executat silit în toamna trecută. Actorul datora suma de 6619,47 de lei, la care au fost adăugate dobânzile și penalitățile.

Admite cererea. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu. Fără cale de atac. Pronunţată, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 25.06.2019, se regăsește în Decizia Judecătoriei.

Costin Mărculescu își dorea să câștige o sumă importantă de bani
Costin Mărculescu își dorea să câștige o sumă importantă de bani

Gânduri de îmbogățire

Din păcate, Mărculescu nu a mai trăit să își ducă planul la bun sfârșit. Actorul a fost găsit decedat în casă, după trei zile în care corpul său a intrat deja în degradare. Conform unei sesizări prin apel la 112, polițiștii de la Secția 12 au constatat că bărbatul se afla în cadă. Corpul actorului a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei.

Totuși, se cunoaște că ultima perioadă din viața lui Mărculescu nu a fost tocmai roz. Acesta nu mai apărea la televiziune și o ducea foarte greu din punct de vedere financiar. Totuși, Costin se ambiționa să își consolideze cariera. Acesta se apucase să scrie o carte.

”Bombă cu fitil aprins” este volumul ce era descris drept ”Carte incendiară autobiografică”. Filele acesteia urmau să aducă în prim plan dezvăluiri inedite din lumea mondenă autohtonă. Costin considera că aceasta era lovitura care urma să-l ducă către succes.

Cartea conținea pe copertă o imagine cu actorul, îmbrăcat în tricou alb și un tricolor pe piept. Se pare că acest laitmotiv, tricolorul, a fost descoperit de către pompieri înfipt în ușa casei vedetei.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...