Cum vă puteți distra pisica. Jucăria ce îți va ține animalul de companie ocupat chiar și câteva ore bune

Ioana Bucur 12.08.2022, 20:33
Cum vă puteți distra pisica. Jucăria ce îți va ține animalul de companie ocupat chiar și câteva ore bune

În momentul în care aducem un animal de companie în casă, prioritatea numărul unu a proprietarilor devine crearea unui mediu cât mai bun, de la alimentație, îngrijiri medicale de specialitate, până la socializare. Te întrebi cum îți poți distra pisica? Acestea sunt jucăriile care îți vor ține felina ocupată și câteva ore bune.

Cele mai distractive jucării pentru pisici

Poate părea ciudat pentru unii, însă până și animalele se pot plictisi. De fapt, activitățile sunt foarte importante pentru fericirea lor, dându-le nu doar o preocupare, ci și antrenându-le abilitățile pe care riscă să le piardă dacă locuiesc într-un apartament.

Dacă vrei să îi faci o surpriză frumoasă pisicii tale, jucăriile interactive sunt cea mai bună soluție. Potrivit Blanitza.ro, acestea le vor ține ocupate și în priză în orice moment al zilei și îți vor oferi ție o pauză binemeritată, în momentele în care grijile zilei te copleșesc și îți consumă și ultima picătură de energie. Până la urmă, ce poate fi mai relaxant decât să te uiți cum animăluțul tău se distrează de minune în fața ta?

Am găsit trei jucării ce sigur vor fi placul oricărei pisici.

Jucăria automată cu laser

Filmulețele cu pisici care aleargă fără oprire după punctul roșu de la laser au milioane de vizualizări pe YouTube. Toată lumea știe că dispozitivul este una dintre jucăriile lor preferate, de care par că nu se satură niciodată.

Tocmai de aceea, o jucărie automată cu laser este cadoul ideal pentru animăluțul tău de companie. Aceasta este prevăută cu un stativ ce poate fi fixat pe orice suprafață plană, fie că este o masă sau podea, și are un cap laser ce își schimbă poziția. Vei putea sta liniștit câteva ore bune în timp ce pisica ta se va distra pe cinste.

Cum vă puteți distra pisica. Jucăria ce îți va ține animalul de companie ocupat chiar și câteva ore bune

Șoricel alergător

Tom și Jerry, varianta reală…aproape. Vorbim despre un soi de circuit pe care se mișcă un șoricel de jucărie, ce poate intra, pe traseul său, prin diferite tuneluri, ținând pisica în priză în timp ce îl urmărește, așa cum îi dictează instinctul de vânător. E o jucărie care solicită micuțele feline și le bucură în același timp.

Hopa Mitică pentru pisici

Există o variantă a celebrei jucării Hopa Mitică și pentru pisici. La fel ca modelul tradițional, această jucărie va capta atenția animalelor de companie prin același joc de echilibru, însă această variantă este prevăzută și cu o mini jucărie în formă de pasăre, prinsă cu un arc.

„De fiecare dată când baza jucăriei se clatină și încearcă să își găsească echilibrul, arcul și pasărea se mișcă și ele, distrând pisica. În plus, unele păsări scot și sunete, care vor stârni și mai mult interesul pisicuței tale”, precizează sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...