Cum va apărea Andreea Marin la Pro Tv. A făcut totul public. ”Veți vedea ce a ieșit”

Ana Ionescu, Anca Lupescu 25.06.2021, 15:21

Andreea Marin este foarte activă în ultima perioadă. Fosta Zână a Surprizelor este implicată în foarte multe proiecte, iar în curând va apărea într-o nouă ipostază, la Pro TV. Chiar vedeta a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Cum va apărea Andreea Marin în emisiunea „La Măruță”

Andreea Marin a revenit în televiziune în urmă cu câteva luni, după o lungă pauză. Ea s-a întors la vechea ei iubire, pe micul ecran, chiar la TVR, unde a moderat emisiunea „Nu există nu se poate”, unde a adus în faţa telespectatorilor oameni cu poveşti impresionante de viață.

Acum, Andreea Marin şi-a anunţat fanii că o vor putea vedea într-o nouă ipostază, la Pro TV. Chiar ea a făcut public totul, printr-un mesaj și câteva imagini, distribuite pe rețelele de socializare.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Noi am început ziua cu voie bună, să aveți o zi cu spor și voi! Pro TV a filmat la @Creative Hub Voice&Visibility și în curând veți vedea la TV, la Măruță, ce a ieșit. Un gând bun!”, a fost mesajul Andreei Marin.

Așadar, în curând, Andreea se va afla în faţa micului reporter Maria, fiica Danielei Gyorfi, care are o rubrică în cadrul emisiunii „La Măruță”, numită „Maria întreabă, adulții răspund”.

Cum va aparea Andreea Marin la Pro Tv. A facut totul public4
Cum va aparea Andreea Marin la Pro Tv. A facut totul public

Maria Gyorfi este de câteva luni reporterul emisiunii „La Măruță”

Fetița Danielei Gyorfi este foarte talentată și descurcăreață. De câteva luni bune, micuța Maria este reporterul emisiunii „La Măruță”, iar rubrica ei „Maria întreabă, adulții răspund” se bucură de foarte mult succes. La doar 9 ani, Maria reușește să se descurce de minune în postura de reporter.

Micuța a mărturisit că îi place foarte mult ceea ce face. În ceea ce privește interviurile pe care le-a realizat până acum, Maria a dezvăluit că i-a plăcut cel mai mult de Smiley și și-ar dori să mai stea de vorbă cu el.

Telespectatorii sunt și ei încântați de apariția Mariei în emisiunea La Măruță și spun despre ea că este un copil foarte inteligent și descurcăreț.

„E atât de inteligentă fetiță, 100% cel mai bun reporter pe care România îl va da, știe să vorbească, să pună întrebări, să asculte, să răspundă, este fenomenală! Maria tu ești atât de iubită și apreciată, felicitări părinților, dar în primul rând ţie. Cea mai scumpa fetiță. Este atâta de inteligentă, și frumoasă. Să ai parte de o viață frumoasă. Maria ești spectaculoasă felicitări părinţilor că te-au crescut așa frumos”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care i le transmit telespectatorii Mariei.

Urmăriți Impact.ro și pe