Cum te ajută bicarbonatul de sodiu să scapi de mirosul neplăcut al pantofilor. Este soluția ideală

Cum te ajută bicarbonatul de sodiu să scapi de mirosul neplăcut al pantofilor

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient și ieftin și eficient care te poate scăpa de o mulțime de probleme de la petele de murdărie din bucătarie, la eliminarea mirosului neplăcut din frigider și până la eliminarea mirosului neplăcut al pantofilor. Din cauza numărului mare de ore pe care îl petrecem încălțați, mulți dintre noi se confruntă cu această problemă, însă aceasta ar putea dispărea cu ajutorul bicarbonatului de sodiu.

Bicarbonatul de sodiu te scapă de mirosul neplăcut al pantofilor

Dacă ai încercat să scapi de mirosul neplăcut din pantofi, probabil ai observat că de multe ori este foarte greu de îndepărat, asta pentru că stratul interior din încălțăminte este cel care reține transpirația și nu-l poți spăla în fiecare seară, deoarece nu s-ar usca complet și oricum problema ar apărea din nou după ce vei încălța de câteva ori aceeași pereche.

Însă, dacă vei încerca și cu bicarbonat de sodiu vei observa că efectul este uimitor. Tot ceea ce trebuie să faci este să presari puțin bicarbonat de sodiu pe talpa pantofilor și să îl lași să acționeze pe timp de noapte. A doua zi vei observa că atât mirosul urât cât și petele sau umezeala din încălțăminte au dispărut.

Bicarbonatul de sodiu îndepărtează mirosul neplăcut din pantofi

Bicarbonatul de sodiu îndepărtează mirosul neplăcut din pantofi

De asemenea, pe lângă bicarbonatul de sodiu mai poți apela și la pudra de talc pentru a elimina mirosul neplăcut din încălțările tale. La fel ca și în cazul bicarbonatului, trebuie doar să presari pudra în interiorul pantofilor și să-i lași să acționeze peste noapte.

Și levănțica și salvia pot face minuni e nevoie doar de câteva frunze de levănțică pe care să le pui în interiorul pantofilor. Însă, indicat ar fi să-i scoți pe balcon, deoarece mirosul acestei plante este foarte puternic. O altă soluție miraculoasă ar putea fi cojile de portocală, lămâie sau grapefruit.

Însă, pe lângă toate aceste ingrediente naturale, ar fi bine să schimbi periodic tălpile interioare ale pantofilor, deoarece transpirația din interiorul acestora nu poate fi absorbită complet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI