Cum sunt păcăliți șoferii la o benzinărie din București. Gestul pentru care au fost taxați înainte de a alimenta la pompă

Stan Filon 13.09.2022, 10:48
Cum sunt păcăliți șoferii la o benzinărie din București. Gestul pentru care au fost taxați înainte de a alimenta la pompă

Iată cum sunt păcăliți șoferii la o benzinărie din București! Pe lângă faptul că benzina și motorina s-au scumpit foarte mult, de la începutul anului, iată că benzinarii nu sunt mulțumiți de câștigurile pe care le au, așa că îi mai și fură pe români. Astfel de cazuri au început să fie din ce în ce mai dese, iar dovezile filmate de clienți par să lase reci autoritățile din România!

Cum sunt păcăliți șoferii la o benzinărie din București

Așadar, cazurile de furt la pompă se înmulțesc pe zi ce trece, iar nimeni nu pare dispus să facă nimic. Vorbim despre autoritățile române, care ar trebui să-i protejeze pe cetățenii acestei țări. Un nou caz de furt la pompă a fost înregistrat într-o benzinărie de la ieșirea din București, spre Alexandria. Un șofer a rămas șocat să vadă că a fost taxat cu 1,35 de lei doar pentru că a ridicat pistolul de alimentare din pompă.

Bărbatul respectiv s-a filmat în timp ce ridică pistolul de alimentare, iar imediat este taxat cu 1,35 de lei, fără ca măcar să apese pe pistol. A reclamat această situație angajaților benzinăriei respective, care i-au sugerat doar să…meargă la altă pompă.

Cum sunt pacaliti soferii la o benzinarie din Bucuresti
Cum sunt pacaliti soferii la o benzinarie din Bucuresti

Cât costă ridicarea pistolului din pompa de alimentare cu carburant

Surpriză însă, dar și aici s-a întâmplat același lucru. Suma a fost chiar mai mare. 1,68 de lei doar pentru ridicarea pistolului din pompă. Nu s-a oprit aici și a mers mai departe, la altă pompă. Aici a descoperit că ridicarea pistolului din pompă costă mult mai puțin, „doar” 0,42 de lei.

„Pompa 6! Ia să vedem! Ridicăm. 1 leu 35, 1 leu 35 bravo!! Doar ridici pompa şi ţi-a luat 1 leu 35. Pompa 8. Îl luăm frumos, ia să vedem, da! 1 leu 60, 1 leu 68 doar pe aer!

Angajat: Mutaţi-vă la altă pompă!

Client: Aţi luat un leu pe degeaba aşa.

Angajat:  Eu vi l-am luat?

Client: Da, da. Ia să vedem, am ridicat. Ia uitaţi 0,42!”, spune clientul respectiv.

„Am mers la pompa 7, la pompa 7 nu s-a întâmplat acest lucru. Doamna de la casă mi-a spus că acest fenomen se întâmplă numai la ecto 100 şi că este normal pentru că ecto 100 este mai scumpă”, sunt explicațiile halucinante oferite  de angajata benzinăriei respective.

Ziariștii au mers la o altă benzinărie din același lanț de benzinării, însă situația nu era aceeași, iar clienții nu erau taxați doar pentru că scoteau pistolul din pompa de alimentare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...