Cum sunt afectate zodiile de solstițiul de iarnă. Previziuni pentru 2020

Daria Petrescu 21.12.2019, 13:38
Cum sunt afectate zodiile de solstițiul de iarnă. Previziuni pentru 2020

Pe 22 decembrie are loc solstițiul de iarnă. Este începtul iernii astronomice, iar această dată coincide cu semnul Capricornului. Așa cum era de așteptat, zodiile sunt afectate de solstițiul de iarnă.

 

Care sunt cele mai norocoase zodii ale anului 2020

Berbec

Solstițiul vine cu încercări uriașe de a găsi un echilibru fie în viața personală, fie în viața profesională. Deciziile pe care le vor lua în această zi vor fi cruciale.

Pentru nativii din zodia Berbec, anul 2020 va fi unul plin, mai ale sidn punct de vedere profesional. Cu răbdare, vor avea mari reușite.

Zodiile sunt afectate in perioada solstitiului de iarna
Zodiile sunt afectate in perioada solstitiului de iarna

Taur

Cei născuți în această sodie reușesc să facă mai multe compromisuri și să găsească o cale de mijloc pentru a avea un final de an liniștit și înconjurat de persoane dragi. O persoană speciașă își poate face loc în viața lor. Aceștia au planuri mari pentru 2020, iar șansele de reușite vor fi de partea lor.

Gemenii

Au parte de mari schimbări în timpul solstițiului de iarnă. Sunt remarcați la locul de muncă și pot primi o promovare sau chiar își pot găsi un loc de muncă mai bun. În 2020, Gemenii vor face progrese pe plan profesional și vor avea parte de reușite.

Racii

Încep niște proiecte pe care le-au tot amânat în ultimii ani, iar acum găsesc curajul necesar de a face un pas important în viață. Începând cu 22 decembrie, totul se va schimba în viața lor. Norocul nu îi va părăsi, până la jumătatea anului 2020, potrivit kfetele.ro.

Leii

Trec prin clipe grele la locul de muncă, dar și în viața personală, iar data de 22 decembrie marchează o despărțire dureroasă în acest domeniu. Anul 2020 va însă unul liniștit pentru nativii din zodia Leu.

Fecioara

Lasă în urma lor tot ce nu mai funcționează și se concentrează mai mult pe propria persoană și bine fac, pentru că au nevoie de o schimbare. Anul 2020 începe foarte bine și perioada favorabilă va dură până spre sfârșitul anului.

Balanța

Ziua de 22 decembrie vine cu noi începuturi și în această zi se poate lega o relație amoroasă sau un parteneriat pentru care acești nativi au tras din greu în ultimul an. În 2020, aceștia vor culege roadele muncii și vor fi răsplătiți pentru ambiția lor.

Scorpion

Se avântă fără să stea pe gânduri în ultimele zile ale anului și vor profita din plin de toate oportunitățile care le ies în cale în aceste momente. O vor ține așa, pe tot parcursul anului 2020, când își vor duce la final planurile importante.

Săgetător

Acești nativi ar trebui să fie ceva mai perseverenți și să nu mai fie atât de aerieni. Nu e cazul să arunce totul pe apa sâmbetei doar pentru că ceva nu a ieșit așa cum și-au dorit. Perseverența este cheia succesului.

Capricornii

Continuă să câștige bătălie după bătălie în relațiile cu ceilalți ori în parteneriatele în care sunt membri. Strădania lor este recompensată pe final de an. În 2020 vor călători mai mult și au șanse să fie promovați la locul de muncă.

Vărsătorii

Au de luat multe decizii pe final de an, fie că este vorba despre o mutare, de o schimbare a locului de muncă sau despre încheierea ori continuarea unei relații. 2020 va fi anul în care multe lucruri se vor așeza în viața lor, mai ales pe plan sentimental.

Pești

Aceștia au parte de multe provocări care le pun mintea la contribuție, iar astfel le pot demonstra tuturor calitățile pe care le au. În 2020, nativii acestei zodii vor afla cine le este aproape în momentele dificile ale vieții.

Urmăriți Impact.ro și pe