Cum și-a vopsit Porsche-ul un tânăr din Târgu-Jiu. Și-a pus și Dubai la număr, ca să fie sigur că-l remarcă vecinii

Cristian Cojocaru 06.05.2021, 18:57
Cum și-a vopsit Porsche-ul un tânăr din Târgu-Jiu. Și-a pus și Dubai la număr, ca să fie sigur că-l remarcă vecinii

Un tânăr din Târgu Jiu și-a vopsit Porsche-ul într-o culoare inedită, din dorința de a atrage cât mai mult atenția. Nici plăcuța de înmatriculare nu a trecut neobservată de spiritul ”artistic” al tânărului.

Culoarea cu care un tânăr și-a vopsit Porsche-ul

Din dorința de a atrage cât mai multe priviri, un tânăr a decis ca, mașina sa, un Porsche Panamera să fie ”de aur”. Din perspectiva tânărului, aceasta ar fi culoarea care i se potrivește cel mai bine și totodată o modalitate de a-și demonstra opulența. După ce și-a cumpărat autoturismul dintr-o țară europeană, acesta a aplicat pe el o folie aurie.

Astfel, autoturismul de lux a devenit și mai ”luxos” datorită auriului izbitor care poate fi observat pe mașina sa. Pentru ca luxul să fie pus la punct în cel mai mic detaliu, tânărul și-a aplicat și plăcuțe de înamtriculare pe măsura bolidului său ”de aur”. Astfel, plusul de ”valoare” este adus și de cuvântul ”Dubai” care se poate regăsi pe plăcuțele de înmatriculare.

Bolidul ”de aur” a fost suprins într-o fotgrafie într-o benzinărie din Târgu Jiu, reușind să atragă admirația unora dintre trecători. Dacă în România acest lucru este admirat de către unele persoane, peste hotare, autoritățile nu sunt de acord cu o astfel de practică, astfel că legea aplicată i-a adus pagube serioase unui șofer care a recurs la aceeași metodă de a se afirma.

Masina tanarului a reusit sa atraga toate privirile trecatorilor
Masina tanarului a reusit sa atraga toate privirile trecatorilor

A primit amendă și a rămas fără mașină

Un șofer din Germania a avut parte de admirație, însă din partea polițiștilor care l-au sancționat atât cu amendă cât și cu ridicarea mașinii din cauza foliei pe care a aplicat-o pe autoturism. Fiind una dintre cele mai facile metode de a schimba aspectul fizic al mașinii, înfolierea este forma de tuning printre cele mai adoptate în zilele noastre.

În ultimii ani, industria a reușit să câștige teren enorm, astfel că atelierele specializate au în ofertele lor diferite culori și nuanțe pentru toate gusturile dar și pentru foarte multe modele de mașini. Dacă unii optează pentru diferite teme de film sau benzi desenate, alții apreciază culoarea aurie ca fiind cea mai potrivită pentru gusturile lor strălucitoare.

După ce și-a înfoliat mașina, tot un Porsche Panamera, șoferul din Germania a fost oprit de către polițiști. Dacă în urmă cu ceva vreme, acesta a scăpat doar cu un avertisment și promisiunea de a da folia jos, de această dată, norocul nu a mai fost de partea sa. Potrivit presei locale, oamenii legii i-au suspendat acestuia permisul de conducere, numerele de înmatriculare și i-au confiscat pe loc mașina neamțului.

Pe lângă aceste sancțiuni, a mai primit și o amendă usturătoare. Motivul este relativ simplu și constă în faptul că folia este ”prea strălucitoare” astfel, că mașina este considerată ca fiind un pericol pentru ceilalți șoferi aflați în trafic. Pentru a mai putea circula cu mașina, șoferul din Germania trebuie să achite amenda dar și să dea jos folia.

Urmăriți Impact.ro și pe