Cum și-a salvat Marcel Pavel fratele de la moarte cu 30.000 de euro. „Jur că nu sunt bogat”

Stan Filon 25.01.2023, 20:47
Cum și-a salvat Marcel Pavel fratele de la moarte cu 30.000 de euro. „Jur că nu sunt bogat”

S-a aflat cum și-a salvat Marcel Pavel fratele de la moarte cu 30.000 de euro! Îndrăgitul muzician a acordat recent un interviu în care a discutat despre familia sa. Artistul suferă enorm după moartea mamei sale și spune că familia este întotdeauna pe primul loc, așa că face tot ce îi stă în putință pentru a-și ajuta frații.

Cum și-a salvat Marcel Pavel fratele de la moarte cu 30.000 de euro

Marcel Pavel este un nume cu greutate în muzica din România. Vocea sa puternică și inconfundabilă l-a propulsat printre cei mai buni artiști din România. A crescut într-o familie modestă și nu a uitat niciodată de unde a plecat. Și-a iubit părinții și își iubește frații și ar face orice pentru ca ei să fie bine. Îndrăgitul artist a acordat recent un interviu în care a vorbit despre familia sa, dar și despre problemele prin care a trecut. A fost nevoit să-și salveze fratele de la moarte și nu a stat nicio secundă pe gânduri, chiar dacă a fost vorba despre o sumă destul de mare, pe care a dat-o imediat.

„Nu sunt așa un mare cheltuitor, eu mi-am ajutat familia tot timpul! Mamei mele, Dumnezeu să o odihnească, îi trimiteam 1000 de euro pe lună. Treizeci de ani asta am făcut eu, când am început să-mi permit. Am ajutat familia, pe sora mea, pe frații mei i-am ajutat cu ce am putut. Pe fratele meu care a avut un infarct, cel mijlociu, a fost operat pe cord, apoi a făcut ocluzie intestinală, am cheltuit cred că vreo 30.000 de euro. Sunt niște economii pe care probabil că faci un efort enorm să reușești să strângi un bănuț, dar când e vorba de familie, pentru mine este pe primul plan. De ce să am eu și ei să nu aibă?! Adică ce fericire mai am eu, înseamnă că sunt un egoist! Trăim decent, suntem uniți, dar nu suntem bogați!” a declarat Marcel Pavel pentru unica.ro. 

Cum si-a salvat Marcel Pavel fratele de la moarte cu 30.000 de euro
Cum si-a salvat Marcel Pavel fratele de la moarte cu 30.000 de euro

Și-a iubit enorm părinții

Marcel Pavel a vorbit și despre părinții săi, pe care i-a iubit enorm, mai ales pe mama sa. Despre tatăl său a spus că a fost un muzician desăvârșit, însă a fost destul de dur. Despre mama sa are doar cuvinte de laudă și regretă enorm că nu o mai are alături.

„Mama era de o bunătate extraordinară și de o înțelepciune nemaipomenită. Un om simplu, foarte simplu. Ne-am iubit enorm efectiv, o legătură extraordinară. O femeie extraordinară. Sasha seamănă și cu mama mea, și cu mine. Tata, un genial de altfel, avea auz absolut, îl moștenește Richard, băiatul meu cel mare, pe tata. Un violonist extraordinar tatăl meu, un om de muzică, dar destul de dur cu noi, foarte dur. Foarte dur, avea dreptate pe undeva, câteodată era exagerat, mai mereu. Își dorea foarte mult să realizăm ceva în viață. Și-a dorit foarte mult, eu zic că am reușit. O mică parte din pretențiile sale eu zic că le-am realizat. Pe părinți i-am iubit enorm, n-am cuvinte negative despre părinții mei, n-am cum, nu am de ce. Le mulțumesc pentru că mi-au dat viață, le mulțumesc pentru că au avut grijă de noi atât cât au putut, la nivelul dânșilor, dar pot să spun că mi-e tare dor de ei”, a declarat Marcel Pavel despre părinții lui.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...