Cum și-a recuperat Oana Lis verigheta de la amanet. Ajunsese să o caute și la topitorie

Anca Manolica 01.09.2022, 19:28

Oana și Viorel Lis traversează o perioadă extrem de dificilă. Fostul edil al Capitalei se confruntă cu grave probleme de sănătate care necesită destul de multe cheltuieli financiare, iar soția lui pare să fi ajuns la capătul puterilor. A fost nevoită să amaneteze și verighetele, pentru a putea face rost de bani pentru tratamente. Din fericire, a reușit să recupereze acum prețioasele bijuterii.

Oana și Viorel Lis, la capătul puterilor

Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate deja de câțiva ani, însă în ultimul timp starea i s-a agravat tot mai mult. Oana Lis, soția lui de peste 11 ani, are grijă de el la orice pas și îi este alături mereu. Dar cei doi se confruntă cu mari probleme și din punct de vedere financiar. Chiar Oana a fost cea care a mărturisit, recent, că mai are bani doar de mâncare, în condițiile în care tratamentele pe care Viorel le urmează sunt extrem de costisitoare.

Dacă până acum câteva luni, cei doi soți se descurcau din pensia lui și din banii pe care ea îi câștiga de pe urma ședințelor de terapie, acum Oana Lis nu mai poate aduce acest venit în casă. Având în vedere starea lui de sănătate, soția fostului edil al Capitalei a fost nevoită să renunțe să mai meargă la cabinet, pentru a fi non-stop alături de el.

Oana și Viorel Lis
Oana și Viorel Lis

Cum și-a recuperat Oana Lis verigheta de la amanet

Ajunsă la capătul puterilor, blondina s-a văzut nevoită să își amaneteze verigheta pentru a mai face rost de niște bani. Ba mai mult, ea a făcut și un apel disperat către persoanele cu inimă mare și la cei pe care i-a ajutat soțul ei pe vremea în care a fost edilul Capitalei.

Prin intermediul unor mesaje postate pe contul său de Facebook, ea a mărturisit faptul că și-a lăsat verigheta la amanet pentru a avea bani suficienți să îi cumpere bărbatului pe care îl iubește scaunul cu rotile de care are nevoie. Printre atâtea supărări, iată că a ieșit și soarele pe strada ei. Aceasta a reușit să își ia bijuteria înapoi.

Vedeta a revenit acum cu un mesaj prin care mărturisește cât de fericită este că a reușit să își recupereze podoaba. Pentru toate acestea a ținut să îi mulțumească unei doamne care a făcut posibil acest lucru.

„Magia există…❤??❤❤❤ Trebuie doar sa crezi în ea. Când am lăsat verigheta la amanet eram total convinsă că nu o sa o mai iau niciodată înapoi, ca nu o sa am bani să o mai ridic si ca nici nu o mai vreau și nu mai am nevoie de ea. Asa că lăsat-o de tot acolo, așa că cei de acolo au dus-o la topitorie.

Apoi, ca urmare a apelului meu și a bunăvoinței si sufletului doamnei A… care a vrut să mă ajute cu recuperarea verighetei… m-am dus sa o recuperez… dar nu mai era. Apoi, cei de acolo au fost foarte drăguți și au căutat-o 2 săptămâni la topitorie si au găsit-o tocmai pentru ca e scris pe ea V. Lis”, a scris Oana Lis.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...