Cum şi-a împodobit Simona Halep bradul de Crăciun. Este foarte elegant

Beatrice Dumitru 09.12.2021, 14:04
Cum şi-a împodobit Simona Halep bradul de Crăciun. Este foarte elegant

Simona Halep a început pregătirile pentru sărbătorile de iarnă și a împodobit bradul de Crăciun, pe care l-a arătat și fanilor săi de pe rețelele de socializare. Pentru tenismena din Constanța anul 2021 nu a fost unul bun din punct de vedere profesional, ea ieșind din Top 10 WTA pentru prima dată după șapte ani.

Simona Halep a împodobit bradul de Crăciun

Simona Halep are timp să se pregătească pentru sărbători, după ce a renunțat la un turneu demonstartiv din Africa de Sud, în perioada 18-19 decembrie, de teama noii varinate a coronavirusului Omicron, descoperită în această țară. Fostul lider mondial a spus că îi este teamă și nu vrea să riște nimic.

Cum şi-a împodobit Simona Halep bradul de Crăciun. Este foarte elegant
Simona Halep a împodobit bradul de Crăciun. Sursa foto: Twitter / Simona Halep
Cum şi-a împodobit Simona Halep bradul de Crăciun. Este foarte elegant
Bradul de Crăciun al Simonei Halep. Sursa foto: Twitter / Simona Halep

Pentru că se află în pauză până la începutul lunii ianuarie, când se vor relua turneele, primul fiind cel de la Australian Open, Simona Halep a început pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. De Sfântul Nicolae, ea a publicat pe contul de socializare o fotografie cu bradul de Crăciun, împreună cu mesajul: ”Activitate în desfășurare”, iar două zile mai târziu a apărut și imaginea cu pomul gata împodobit: ”Ta da! Am terminat”, a scris Simona Halep.

Anul 2021 a fost cu ghinion pentru Simona Halep

Anul 2021 nu a fost unul bun pentru Simona Halep, părăsind Top 10 WTA pentru prima dată după șapte ani, deși a început sezonul pe locul doi. Sportiva din Constanța a înregistrat în acest an 25 de victorii, 10 înfrângeri, a jucat o finală WTA, la Cluj-Napoca și a ajuns în sferturi la Australian Open și în optimi la US Open.

Tenismena a fost măcinată de accidentări în 2021. În luna martie, la Miami, s-a accidenta la umărul drept, pentru ca în luna mai, la Roma, să părărsească terenul în lacrimi după o problemă la gamba stângă. Din această cauză nu a putut particpa la turneul său favorit din capitala Franței, Roland Garros. Iar seria accidentărilor a continuat pentru Simona Halep în august, la Cincinnati, când a acuzat probleme la mușchii aductori ai coapsei drepte.

Pentru prima dată din 2014, ea a ratat și calificarea la Tirneul Campionelor din Mexic și a încheiat sezonul pe locul 20 WTA, cea mai slabă clasare din ultimii șapte ani. Însă, pe plan personal, Simona Halep are motive de fericire, după ce, în septembrie, s-a căsătorit cu Toni Iuruc, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire de aproape doi ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...