EXCLUSIV

Cum şi-a cucerit “Vandamme” din “Trăzniţii” actuala soţia. Puţini ştiu că aceasta a fost înainte căsătorită cu un alt actor. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 03.09.2021, 20:39
Cum şi-a cucerit “Vandamme” din “Trăzniţii” actuala soţia. Puţini ştiu că aceasta a fost înainte căsătorită cu un alt actor. EXCLUSIV

Când spui “Vandamme din Trăzniţii” lumea ştie foarte bine că este vorba despre actorul Cătălin Marin. Cel care alături de Grig Chiroiu şi mulţi alţi colegi au reuşit să intre cândva în Cartea Recordurilor datorită sitcomului cu cel mai mare număr de episoade difuzat vreodată – ”Trăzniții” de la Prima TV, are o poveste specială pe care a ţinut-o foarte mult timp ascunsă. El a ales să o deconspire pentru impact.ro şi e legată de modul în care şi-a cunoscut şi ulterior cucerit actuala soţie, pe Melia Marin. Cătălin a evitat să ofere prea multe “amănunte regizorale”, preferând acţiunea, aşa cum stă bine unui actor, deprins în cariera sa cu tot felul de cascadorii şi de scene, care mai de care mai trăznite. Însă, pentru o privire atentă, devine evident că fostul “Vandamme” de ieri a fost şi a rămas o fire atentă şi chiar romantică.

Cum si-a cunoscut soția

“Nu mulţi ştiu că Melia a mai fost implicată într-o căsătorie, fiind cândva aleasa cunoscutului actor Hamdi Cherchez. Ne-am întâlnit în lumea mare, dar atât de mică a televiziunii. Ea scenarist şi regizor, eu actor, era într-un fel inevitabil. Pe de altă parte, făceam parte din două tabere opuse, ca să zic aşa. Fiecare era cu lumea lui. La început ea voia să conducă, să-şi impună stilul, ca orice regizor, în timp ce eu, ca actor, nu puteam juca chiar după cum dorea ea. Ca atare, o vreme ne-am tatonat. Până într-o bună zi când, am decis să fac un pas în faţă”, spune Cătălin Marin. În paranteză fie spus că Hamdi Cherchez s-a prăpădit la Istanbul, în 1994.

Nu știe de unde i-a venit curajul

Cătălin spune că nu ştie nici până azi de unde i-a venit curajul, dar îşi aminteşte că i-a propus Meliei Cerchez, pe vremea acea încă, “să facă pasul următor şi să ducă relaţia lor la un alt nivel”. Iar Melia a acceptat, devenind astfel soţia lui “Vandamme”. Cei doi trăiesc şi lucreză de mult timp împreună. Melia, spre exemplu, a scris şi regizat cea mai recent piesă cu care trupa “Sabotorii”, din care fac parte, printre alţii Cătălin Marin, Constantin Zamfirescu, Emil Mitrache și frumoasa Lavinia Stoica, au avut parte de multe spectacole în această vară.

Cum şi-a cucerit “Vandamme” din “Trăzniţii” actuala soţia

”Sabotorii” au apărut spre finele anului 2018, după ce în vara aceluiaşi an, cei amintiţi mai sus părăsiseseră echipa producătorului și comicului Grig Chiroiu. Şi asta după ce făcuseră istorie sub cele trei sitcomuri cu denumiri consacrate ”Trăzniți în NATO”, ”Trăzniși din NATO” și ”Trăzniții”. Şi asta fiindcă în 2015 cei de la Guinnes Book au numit serialul ”Trăzniții” drept cel mai longeviv din lume ca număr de episoade, producția de la Prima TV surclasând în acea vreme animația ”The Simpsons”, cea care deținuse până atunci recordul mondial.

Au renunțat la vechile personaje

De atunci încoace însă, Cătălin, Lavinia şi din nou Cătălin au renunţat la vechile personaje, adică Vandamme, Sofica și Gogoașe şi se prezintă mai nou drept Zamzu (Cătălin Marin), Lavi (Lavinia Stoica) și Cătă (Cătălin Zamfirescu). Lansarea lor în zona stand up comedy-ului a fost bine primită de public, ca dovadă stand numeral mare de spectacole cu piesa “Păzea, vine Apocalipsa”, gândită şi regizată de Melia Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe