Cum și-a cucerit Marcel Vela soția. Unde s-a dus după ea

Rădulescu Valentin 12.08.2020, 10:13
Cum și-a cucerit Marcel Vela soția. Unde s-a dus după ea

Marcel Vela este unul dintre cei mai importanți oameni din România. Acesta a fost ales ca Ministru de Interne de la începutul pandemiei și face tot posibilul pentru a prevenii orice eveniment neplăcut. Puțini știu însă cum a reușit să își cucerească Marcel Vela soția și câte a făcut pentru a putea avea o familie împlinită.

Ce a făcut Marcel Vela pentru soția sa?

Marcel Vela este în prezent ministrul de Interne și a luptat din greu pentru a ajunge să aibă o familie și o viață împlinită. Acesta s-a îndrăgostit de viitoarea lui soție încă din perioada liceului și a continuat să facă sacrificii pentru a fi lângă ea. În perioada anului 1984, Marcel Vela a intrat la Institutul de Subingineri de la Reșița și își dorea să construiască o carieră frumoasă în industria locală. Totodată, acesta voia să își împlinească și viața de familie, iar motivul principal pentru care a intrat în acest domeniu a fost iubita sa, și totodată prezentă soție, se arată potrivit capital.ro. Ministrul a povestit în urmă cu ceva timp că a făcut tot ce îi era în putință pentru a fi lângă iubita sa, iar astfel s-a dus și el la Sudura, acolo unde se dusese deja viitoarea lui soție.

„Prietena mea, viitoarea soţie, deja se dusese la Sudură, la Timişoara, aşa că am ales şi eu Sudura. Am făcut-o din dragoste şi pentru perspectiva de a fi împreună cu soţia mea”, a spus Marcel Vela în urmă cu ceva timp.

Cum și-a cucerit Marcel Vela soția. Unde s-a dus după ea
Cum și-a cucerit Marcel Vela soția. Unde s-a dus după ea

O viață împlinită

În cele din urmă, Marcel Vela a reușit să își ducă visul până la capăt, ocupând în prezent una dintre cele mai importante funcții din România. Împreună cu soția sa, ministrul are o fată pe nume Andra, care s-a căsătorit în anul 2012 cu un primar liberal din Armeniș, căsătorie pe care a ținut să o oficieze chiar el pe vremea când era primarul orașului Caransebeș.

În prezent, Marcel Vela este și bunic. Acesta are o nepoată pe care o adoră, petrecând timp cu ea și familia mereu când merge acasă. Deși trăiește o poveste de dragoste cu soția de multă vreme, Marcel Vela nu a trecut absolut nimic la veniturile soției sale.

Urmăriți Impact.ro și pe