Cum și-a câștigat Andreea Bănică primii bani, înainte de a fi cântăreață. Ce făcea lângă calea ferată

Ana Anitoiu 21.04.2021, 15:08

Andreea Bănică a dezvăluit cum și-a câștigat primii bani, înainte de a fi cântăreață. Deși acum nu are grija zilei de mâine, ba chiar duce o viață la care mulți români nici nu îndrăznesc să viseze, artista n-a avut întotdeauna o situație materială excelentă. Cu mult timp înainte de a deveni celebră, vedeta mergea lângă o cale ferată ca să mai facă rost de niște venituri.

Cum și-a câștigat Andreea Bănică primii bani, înainte de a fi cântăreață

Cu multă vreme înainte de a ajunge să facă parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru și cu mult timp înainte de a înființa trupa Blondy alături de Cristina Rus și de a avea ulterior o carieră solo, Andreea Bănică n-a dus-o excelent. Totuși, încă de la o vârstă fragedă, vedeta n-a stat să își plângă de milă, ci a luat viața în piept, așa cum a putut atunci.

Mai exact, în copilărie, Andreea Bănică aduna flori din curtea casei ei și de prin Eforie Sud, localitatea în care s-a născut. După ce le aranja în buchete frumoase, mergea să le vândă lângă calea ferată, acolo unde veneau mulți turiști vara, la mare. ”Vindeam buchete de flori, garofițe și mușețel. Aveam talent la aranjamente florale de mică. Și corcodușe vindeam. Lângă calea ferată stăteam și vindeam. Dacă nu eram artist, aș fi devenit cu siguranță stewardesă. Îmi place mult această meserie. Nu sunt fan zburat cu avionul, dar mi-ar fi plăcut“,  a spus Andrea Bănică, la Digi 24.

Cum si-a castigat Andreea Banica primii bani, inainte de a fi cantareata. Ce facea langa calea ferata
Andreea Banica si sotul ei, in adolescenta

Soțul Andreei Bănică, dezvăluiri despre afacerile lor: ”Îmi merge foarte bine, chiar și în perioada aceasta”

Însă, pentru Andreea Bănică acele vremuri de restriște au apus. Vedeta care va împlini 43 de ani la data de 21 iunie este liniștită din punct de vedere financiar. Soțul ei, impresarul Lucian Mitrea, cu care formează un cuplu încă din adolescență, a dezvăluit într-un interviu pentru Impact.ro că îi merge foarte bine ca dezvoltator imobiliar. Acesta a dezvăluit că prețurile apartamentelor în complexul său imobiliar sunt cuprinse între 52.000 și 70.000 de euro.

“Am început totul prin anul 2012, am cumpărat un teren, ca să ne facem o vilă, apoi lângă teren s-a ridicat un bloc și nu am mai făcut casa. Cel care făcea asta era prietenul meu, mi-a dat proiectul și am construit și eu un bloc pe terenul unde trebuia să îmi fac casa și de aici am început să investesc în alte terenuri, în alte construcții. Acum îmi merge foarte bine, chiar și în perioada aceasta. Întotdeauna a mers bine, indiferent că a fost criză financiară. E o afacere profitabilă. Am și șase blocuri ridicate în Pantelimon, în afara Bucureștiului. Nu am ținut socoteala exact, la investiție. Sunt câteva milioane de euro. Ca să faci un bloc, nu poți să-l ridici doar cu 200.000 de euro.”, a spus el.

Andreea Bănică are propriul hotel

În plus, Andreea Bănică are acum propriul ei hotel la malul mării, în Stațiunea Eforie Nord. Hotelul, a cărui inaugurare se anunță pentru acest sezon estival, după patru ani de muncă, are 80 de camere, iar la parter va fi amenajat un mic centru comercial.

Pentru acest hotel, Andreea Bănică și Lucian Mitrea au fost nevoiți să își vândă vila din Eforie Nord, pe care au obținut 200.000 de euro. Ei și-au propus să petreacă vacanțe la propriul hotel, alături de cei doi copii, Sofia, în vârstă de 12 ani, care a moștenit talentul mamei sale la muzică, și Noah, în vârstă de 5 ani. Mai multe detalii, AICI!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI