Cum și-a anunțat Gabriela Firea candidatura la Primăria Capitalei în 2024. ”Misiunea mea e să salvez Bucureștiul”

Cristian Cojocaru, Radu Oprișan 25.03.2021, 17:30
Cum și-a anunțat Gabriela Firea candidatura la Primăria Capitalei în 2024. ”Misiunea mea e să salvez Bucureștiul”

În cadrul unei conferințe de presă de astăzi, senatoarea Gabriela Firea și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei pentru anul 2024. Marcel Ciolacu a participat și el la ședință, unde a afirmat că atât lui cât și vice-președintelui PSD nu le este teamă de Ludovic Orban.

Gabriela Firea și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, aflată astăzi la Botoșani, a declarat în cadrul unei conferințe de presă faptul că dorește să candideze la Primăria Capitalei. Fostul edil al Capitalei a subliniat faptul că nu intenționează să candideze la următoarele alegeri prezidențiale și că dorește participarea la alegerile locale.

„Eu am un obiectiv exprimat şi pot să îl spun şi în faţa dumneavoastră. Eu vreau să salvez capitala de falşii salvatori ai capitalei, de cei care au manipulat în campania electorală minţind că vor rezolva de pe 28 septembrie problema apei calde şi a căldurii pentru că au o relaţie privilegiată cu Guvernul şi cu Elcen, care aparţine de Guvern, că nu va mai livra agent termic sub parametri şi, de asemenea, că vor avea buget pentru investiţii.

Iată că nu s-a întâmplat acest lucru şi că, de cinci luni de zile, bucureştenii au stat în case în frig mult mai mult decât erau sincope în mandatul meu. Misiunea mea, cel puţin aşa am stabilit la nivel politic, este, dacă suntem sănătoşi, suntem toţi bine, ajungem peste trei ani şi jumătate la acel moment, să salvez Bucureştiul de falşii salvatori”, a afirmat Gabriela Firea.

„Nici mie, nici doamnei Firea nu ne este frică de Orban”, a declarat Marcel Ciolacu
„Nici mie, nici doamnei Firea nu ne este frică de Orban”, a declarat Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu este de partea senatoarei

Gabriela Firea s-a aflat la Botoșani pentru a participa la o întâlnire cu conducerea organizației județene a PSD dar și cu primarii din județ. În cadrul ședinței, a participat și președintele PSD, Marcel Ciolacu precum și secretarul general al formațiunii politice, Paul Stănescu. Liderul PSD a răspuns mai multor întrebări, printre care și una despre candidatul PSD la prezindețiale, având în vedere că Ludovic Orban ar putea fi candidatul din partea PNL la prezidențialele din 2024.

„Nici mie, nici doamnei Firea nu ne este frică de Orban”, a declarat Marcel Ciolacu.

În cadrul conferinței de presă, Gabriela Firea nu a ezitat să vorbească și despre proiectele pe care le-a avut de-a lungul mandatului său în funcția de primar general.

„Este mai puțin important succesul omului Firea este mai important succesul obținut de proiectele Gabrielei Firea care sunt apreciate de familiile din București, cele care au observat îmbunătățirea vieții în Capitală în ultimii ani. Trebuie să dăm totul pentru cetățenii care ne-au ales. Dacă am făcut viața ceva mai bună unor oameni înseamnă că misiunea mea a fost una de succes”, a menționat Gabriela Firea.