Cum și-a anunțat Gabriela Cristea prezența la noua emisiune de pe Antena 1. Mesajul transmis în costum de baie

Stan Filon 08.08.2021, 09:26

Gabriela Cristea revine pe micile ecrane! Frumoasa prezentatoare de televiziune a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Ținuta aleasă pentru acest anunț a fost una specială, care i-a făcut pe fanii vedetei să privească îndelung. De ce s-a îmbrăcat Gabriela Cristea în costum de baie, vedeți în rândurile de mai jos!

Iată cum și-a anunțat Gabriela Cristea prezența la noua emisiune de pe Antena 1

Așadar, Gabriela Cristea revine în atenția publicului, la Antena 1. Frumoasa prezentatoare de televiziune nu va fi însă gazda unei emisiuni, așa cum ne-a obișnuit ci va fi concurent. Bruneta va lua parte la celebra emisiune ”Splash! Vedete la apă”.

Gabriela Cristea a început deja antrenamentele pentru celebra emisiune de la Antena 1, iar acesta este și motivul pentru care a făcut anunțul în costum de baie. A slăbit foarte mult în ultma perioadă și se apropie cu viteză mare de forma de care care s-au îndrăgostit foarte mulți fani de-ai săi.

Cum si-a anuntat Gabriela Cristea prezenta la noua emisiune de pe Antena 1
Cum si-a anuntat Gabriela Cristea prezenta la noua emisiune de pe Antena 1

Departe de cele mai importante persoane din viața ei

La antrenamentele care au loc la Buzău, vedeta a ales un costum de baie negru, dintr-o singură piesă. Vedeta a recunoscut că se află pentru prima dată la Bacău, iar experiența este foate incitantă, dar în același timp destul de ciudată, deoarece este departe de soțul său, dar și de cele două fetițe ale sale.

”Prima seară și prima dată în Bacău (n.r. – unde au loc antrenamentele pentru emisiune)… singură! Despre restul vă povestesc zilele următoare și fac și poze. (…) Sunt în camera de hotel, în Bacău pentru că așa cum mulți ați intuit DA, sunt la Splash și o să mă vedeți pe Antena 1 începând cu 13 august. Bine, atunci începe show-ul, pe mine o să mă vedeți puțin mai târziu. A fost o primă noapte pe care am petrecut-o aici, în Bacău, destul de ciudată pentru că după multă vreme am dormit la hotel singură. Nu am fost nici cu fetele, nici cu Tavi”, a declarat Gabriela Cristea în mediul online.

Antrenamentele au loc la un bazin olimpic din Bacău, iar săriturile în apă devin din ce în ce mai complicate pentru vedetele care se antrenează acolo. Concurenții „Splash! Vedete la apă” cu care va concura Gabriela Cristea sunt: Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, DJ Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică.

Urmăriți Impact.ro și pe