Cum se spală, de fapt, concurenţii de la Survivor. Mărturisiri fără perdea: “Tot împuţiţi suntem”

Ioana Bucur 26.02.2021, 09:35
Cum se spală, de fapt, concurenţii de la Survivor. Mărturisiri fără perdea: “Tot împuţiţi suntem”

Cum se spală, de fapt, concurenții de la Survivor? Dacă mai erau oameni care credeau că experiența din Republica Dominicană este regizată, cele mai noi mărturisiri făcute de unul dintre foștii concurenți a spulberat orice dubiu.

Mărturisiri fără perdea din Republica Dominicană. Toaleta, un concept ce nu există în competiția de la Kanal D. Cum se spală, de fapt, concurenții de la Survivor

După ce a fost eliminată din competiția de la Kanal D, Simona Hapciuc a spus adevărul despre ce se întâmplă în Republica Dominicană. Printre dezvăluirile șocante făcute de ea, fanii emisiunii au aflat și cum se spală, de fapt, concurenții de la Survivor. Nu există duș, unica lor soluție fiind apa din mare. Mai mult, se pare că nu nici măcar o toaletă improvizată.

„Nu există toaletă sau ceva improvizat care să semene a WC așa cum aveau concurenții de la Exatlon, ci fiecare merge undeva departe în junglă. De hârtie igienică nici nu poate fi vorba, ci frunza este principalul instrument de utilizare, iar situația în ce privește ploile este dezastruoasă. Acel acoperiș improvizat pe care îl au nu este bun de nimic deoarece apa trece prin el ca prin brânză”, a declarat Simona Hapciuc de la Survivor România 2021.

Fosta concurentă a explicat că nimic din ceea ce se vede la TV nu este regizat sau exagerat. În nopțile în care ploua, se dormea în ploaie, iar despre îngrijirea personală nici nu se pune problema: singura modalitate prin care îți poți tăia unghiile la Survivor este să ți le rozi.

„Atunci când ploua, dormeam așa în ploaie. Nu este nimic fake, este fix cum se vede la televizor, nu avem WC-uri, mergem în junglă, nu avem hârtie igienică, ci folosim frunze. Nu avem decât apa mării în care ne spălăm, însă tot împuțiți suntem…”, a mărturisit Simona Hapciuc, într-un live făcut după eliminarea din competiție.

Vedeta este concurentă în cadrul Survivor România, în echipa Faimoșilor
Simona Hapciuc

Eliminată pe nedrept. Simona Hapciuc a răbufnit și a spus tot ce avea pe suflet

Simona Hapciuc a părăsit competiția de la Kanal D cu capul sus, dar nemulțumită de decizia colegilor din echipa Faimoșilor. Din punctul său de vedere, existau alți patru concurenți ce ar fi trebuit să plece de la Survivor 2021 înaintea ei. Convinsă că a fost mult mai bună decât ei, a amintit că, de fapt, concursul este și un joc de strategie, doar că ea a refuzat să participe la jocurile de culise și s-a ferit să intre în „grupulețe”, ceea ce ar fi dus până la urmă, la eliminarea sa.

„Mă simt foarte liniştită. În niciun caz nu mă aşteptam să ies acum. Consider că din echipa mea ar fi fost cel puţin patru persoane care ar fi trebuit să iasă înaintea mea: Majda, Culiţă, Roxana Nemeş şi Jador. Am fost mai bună decât ei. Să nu uităm că Survivor este şi un joc de strategie. Eu mi-am asumat ca voi fi o fire dreaptă, nu am vrut să fac strategii sau grupuleţe şi iată că am pierdut. Am avut altercaţii cu ai mei colegi încă de la început. Echipa noastră a fost formată din misogini. Asta au zis-o şi celelalte fete, nu doar eu. Ei aveau nevoie de servitoare, de mame, de soţii”, a spus Simona Hapciuc, la Teo Show.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...