Cum se simte Shurubel după ce a fost infectat cu covid. A mărturisit în direct la Vorbește Lumea

Ioana Bucur, Alexandru Teodorescu 14.09.2021, 14:20
Cum se simte Shurubel după ce a fost infectat cu covid. A mărturisit în direct la Vorbește Lumea

Noul sezon Vorbește Lumea a început cu stângul. După Adela Popescu, o altă vedetă a emisiunii a intrat în izolare. Cum se simte Shurubel după ce a fost infectat cu covid. Fostul om de radio a descris simptomele pe care le are de câteva zile.

Shurubel, infectat cu Covid

A fost 13 cu ghinion la Pro TV. Ediția de luni a început cu o veste îngrijorătoare: după Adela Popescu și Shurubel a fost infectat cu Covid, fiind înlocuit, în platoul emisiunii, de Cosmina Păsărin.

„Adela este acasă, Shurubel și el. Cosmina este aici pentru că avem nevoie de oameni negativi”, a spus Bogdan Ciudoiu, luni.

O zi mai târziu, din izolare, fostul om de radio a intrat în direct cu noii săi colegi și a povestit prin ce trece și cum se simte. Pe lângă deja cunoscuta dispariție a gustului și mirosului, Shurubel a mai avut un simptom neașteptat.

„Am mâncat o ceapă întreagă fără să mi se întâmple nimic. Am vrut să fac un experiment, credeam că măcar o să lăcrimez, dar nimic.

Dacă închideam ochii și îmi spuneai că mănânc o pară sau un măr, chiar credeam (…) Am transpirat până acum 11 tricouri și jumătate. Spun jumate pentru că după ce am transpirat 11 tricouri, am luat de soția mea o cămașă de noapte.

Deci, vreau să spun că noi bărbații ne îmbrăcăm noaptea cu ce apucăm, dar așa de bine s-a simțit cămașa de noaptea pe corpul meu, fină așa (…)”, a mărturisit acesta.

Cum se simte Shurubel după ce a fost infectat cu covid
Shurubel

Cum își petrece timpul în izolare

Shurubel a mai spus că vrea să profite din plin de perioada de izolare. Ca să nu cumva să cadă pradă activităților „neproductive”, și-a dezinstalat jocurile video și nu a deschis nicio aplicație de streaming. Mai mult, Shurubel a spus că și-a cumpărat o carte și că vrea să se concentreze pe el în această perioadă, motiv pentru care vrea să citească.

„Am dezinstalat jocurile și mi-am cumpărat o carte. Am început să fac shopping online. Soția mea este plecată”, a spus Andrei Lăcătuș, cunoscut ca Shurubel.

După două zile mai dificile, Adela Popescu mărturisea că se simte mai bine.

„N-am avut poftă mare de mâncare. Am putut să mănânc cel mai bine fructe. Abia ieri am mâncat o masă așa consistentă, să zic.

Mă hidratez foarte mult. Astea sunt sfaturile pe care le-am primit. Țin legătura cu medicii să-mi spună, în funcție de ce simptome apar, dacă necesită vizită la spital sau mai știu eu ce”, a declarat vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...