VIDEO EXCLUSIV

Cum se simte Anca Dinicu după operația la genunchi din ajunul Crăciunului: „Practic am învățat din nou să merg” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 21.03.2023, 20:15

Anca Dinicu a atras toate privirile, luni seară, la avanpremiera filmului “Haita de acțiune”, unde a optat pentru un outfit excentric. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, actrița ne-a povestit cum a ajuns în cărți într-un nou film produs de Matei Dima alias BRomania, dar și cum se simte după operația suferită la piciorul drept, la finalul anului trecut, chiar în ajun de Crăciun.

Anca Dinicu se numără printre protagoniștii peliculei “Haita de acțiune”, care intră de astăzi în cinematografe. Vedeta respectă cu conștiinciozitate sfaturile medicului și speră să aibă cât mai repede libertatea de mișcare de odinioară, în prezent ea făcând recuperare după intervenția chirurgicală suferită la genunchi în urmă cu câteva luni.

După Teambuilding, ai tras lozul câștigător și joci într-un alt film de succes “Haita de acțiune”! Când a venit propunerea de la Matei Dima?

A venit fix cu câteva zile înainte să se înceapă practic filmările, cred că în noiembrie, da, atunci a venit și propunerea. Am acceptat căci e o gașcă foarte faină și nu ai cum să refuzi asemenea oportunitate.

În film ești o polițistă, ești tunsă scurt…

Da, e o perucă, evident! Este colegă cu niște nebuni practic, o gașcă de țicniți și mai multe nu vreau să vă spun despre personaj!

Anca Dinicu: “Am învățat din nou să merg, nu pot să alerg”

Între timp ți-ai rezolvat problemele de sănătate la picior? Am înțeles că ai încheiat filmările purtând orteză.

Da, sunt în proces de recuperare, încă mă duc în fiecare zi la fizioterapie, dar sunt mult mai bine. Practic am învățat din nou să merg, nu pot să alerg, dar în cam patru luni așa o să-i dau viteză.

Ești pe tocuri în seara asta?

Fix în ajunul Crăciunului m-am operat. Nu am voie pe tocuri, încă nu pot să urc scări normal. Urc un picior, încă unul, dar na, la sfârșitul lunii o să pot să urc și scări normal. E normal ce mi se întâmplă acum, eu sunt conștiincioasă și îmi văd de terapie. O să mă fac bine cât de repede pot!

Anca Dinicu: “Am avut ruptură de ligamente laterale”

Problema de sănătate de la ce ți s-a tras?

Nu știu, cred că este o chestie genetică, că altfel nu pot să-mi explic, adică nu am făcut vreun sport de contact, de performanță, nu am făcut fotbal sau mai știu eu ce. Așa m-a făcut pe mine mămica: un pic defectă! Am avut ruptură de ligamente laterale.

Vestimentația ta din seara asta este așa un pic mai nonconformistă.

Da, s-a ocupat de această creație vestimentară dragul meu prieten Mircea Bărbulescu. Ideea a fost a lui și împreună cu Daniel Petria, un artist, au conceput acest bust.

Citește și Actrița Anca Dinicu și Horia Brenciu, dezvăluiri savuroase din culisele lungmetrajului în care joacă împreună. „Ne-a ieșit din prima”!

Anca Dinicu și-a reluat spectacolele la teatru

La teatru unde te vedem? Dar în filme sau seriale? Mă gândesc că ai agenda plină.

Am început încet încet să muncesc acum. O să mă vedeți la Teatrul de Comedie în piesa “Desculț în parc”, la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea am la finalul lunii spectacolul “Cerere în căsătorie” și cam atât momentan. Nu pot să zic mai multe, dar mai am așa niște proiecțele pe viitor.

Apropo de cererea în căsătorie, în viața reală a existat?

Nu, suntem ok.

Deci nu ești singură?

Sunt singură.

Din nou?

Again.

Video: Daniel Bălan

Citește și Cum a ajuns Anca Dinicu protagonista filmului Teambuilding: „Recunosc că am fentat, nu am avut timp să învăț textul”. EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe