Cum se simte acum Anamaria Prodan, după ce a ajuns de urgență la spital: “Sper să trec cu bine peste această perioadă grea” EXCLUSIV

Stan Filon / 30.11.2020, 15:05
Cum se simte acum Anamaria Prodan, după ce a ajuns de urgență la spital: “Sper să trec cu bine peste această perioadă grea” EXCLUSIV

Anamaria Prodan a trecut prin spaima vieții sale, după ce s-a infectat cu coronavirus. Celebra impresară sportivă nu se simte bine deloc, iar când nu a mai putut respira s-a panicat foarte tare și a sunat imediat la ambulanță. Vedeta a ajuns de urgență la Spitalul Matei Balș.

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce s-a infectat cu coronavirus

Medicii de la Matei Balș au constatat însă că starea de sănătate a impresarei nu este una foarte gravă, așa că au trimis-o acasă. Într-o declarație oferită pentru Playtech.ro, Anamaria Prodan te tare.

”Acum sunt mai bine, dar m-am speriat foarte tare. Mi-am pierdut dintr-o dată gustul și mirosul, am făcut febră, nu mai aveam aer. Sunt acasă, sper să trec cu bine peste această perioadă grea”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Impresara a acuzat probleme de respirație

Anamaria Prodan se pare că s-a infectat cu coronavirus după ce a participat la o şedinţă a conducerii clubului Hermannstadt. După scurta vizită la Sibiu, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a început să aibă simtome. Totul a început cu o durere puternică de cap, iar apoi a început să facă febră. Imediat și-a făcut un test de coronavirus, iar rezultatul i-a confirmat suspiciunea. Avea coronavirus. A intrat imediat în izolare, dar a răsuflat ușurată, deoarece nu a intrat în contact cu familia ei.

”Am avut noroc că mi-am făcut testul și a ieșit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat ca am Covid, așa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului în pat”, a declarat duminică Anamaria Prodan pentru Playtech.ro.

S-a infectat la clubul FC Hermannstadt

Anamaria Prodan a fost nevoită să facă deplasarea la Sibiu, deoarece are un rol extrem de important în conducerea clubului, prin fiica sa, Rebecca. Are sub contract de impresariat și mulți jucători de la echipă și de aceea a ales să își pună fiica la conducerea clubului, pentru a evita un conflict de interese.

Clubul FC Hermannstadt a fost lovit crunt de coronavirus, unde nu mai puțin de 8 persoane au fost declarate pozitive cu noul virus. În aceste condiții, echipa antrenată de a fost eliminată Ruben Albes a fost învinsă de Chindia într-o partidă care a avut loc la Giurgiu și a părăsit astfel Cupa României.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI