Cum se răsfață Andreea Bălan pe marginea piscinei, în vacanță. Fotografiile cu care vedeta și-a pus pe jar admiratorii

Badea Violeta 03.08.2022, 08:25

Proaspăt revenită în țară după două luni de America Express, Andreea Bălan a plecat într-o bine meritată vacanță, iar aparițiile vedetei la piscină nu au trecut neobservate. Frumoasa cântăreață a făcut furori în mediul online după ce a postat câteva fotografii într-un costum de baie din două piese, care i-a pus în valoare silueta și decolteul generos. Iată cum a pozat superba blondină pe Instagram!

Andreea Bălan, apariție spectaculoasă la piscină

Andreea Bălan este de departe una dintre cele mai apreciate și urmărite vedete de la noi din țară. De-a lungul timpului, aceasta s-a bucurat de un succes impresionant în îndustria muzicală, dar și în televiziune datorita emisiunile în care a apărut. În mediul online, fanii o urmăresc la fiecare pas și îi comentează imediat orice mișcare pe care o face.

Superba blondină se află în vacanță în Bulgaria, alături de mama ei și de cele două fetițe, de unde a postat pe constul său de Instagram o serie de fotografii spectaculoase evidențiind trupul perfect pe care-l posedă. Câteva imagini de la piscină au atras atenția reprezentanților sexului puternic.

Fosta membră a trupei Andre s-a fotografiat într-un costum de baie din două piese, colorat și foarte decoltat, care i-a scos în evidență bustul generos și talia subțire.

Andreea Balan, momente de relaxare la piscina
Andreea Balan, momente de relaxare la piscina

Fanii i-au adus numai complimente Andreei Bălan

Imaginile distribuite pe Instagram au făcut furori, iar urmăritorii i-au adus numai complimente vedetei. Internauții au lăudat-o pe cântăreață pentru felul în care arată, după ce s-a pozat pe marginea piscinei.

„Andreea, ești mirifică❤️❤️❤️

Deciiiii, te adorrrr așa de multttt ?????????nu am cuvinte, am văzut video-ul când ai sosit din Asia Express ❤️❤️mereu te urmăresc ❤️

Prea frumoasă❤️?

Deci nu-mi vine să cred ce frumoasă ești!! ❤️ Ești minunată, superbă și uimitoare!! ? Distracție plăcută în continuare draga mea!! ?

Ești minunată! ❤❤❤?????

Ca la 20 de ani!!?❤️

Wow ce frumoasă ești!!❤️❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii i le-au scris vedetei.

Andreea Bălan va participa la America Express. Cântăreața o va avea alături pe colega și prietena sa, Andreea Antonescu. Cele două vor avea parte de una dintre cele mai neașteptate experiențe din viața lor pe Drumul Aurului.

Filmările pentru cel mai dur reality show au început încă din luna mai și s-au încheiat de curând. Acestea au avut loc pe teritoriul a trei țări: Mexic, Guatemala și Columbia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...