Cum se purta, de fapt, Ștefan Bănică Jr. cu iubitele sale. Chiar era violent? Ce spun fostele sale!

Daria Petrescu 26.01.2020, 18:23
Cum se purta, de fapt, Ștefan Bănică Jr. cu iubitele sale. Chiar era violent? Ce spun fostele sale!

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști din România. Are o carieră de succes și o familie frumoasă, alături de Lavinia Pârva, care i-a dăruit anul trecut un băiețel. Însă, nu întotdeauna artistul a avut o viață personală discretă. A fost marcată de câteva scandaluri care au ținut prima pagină a ziarelor.

Cum se purta, de fapt, Ștefan Bănică Jr. cu iubitele sale

Artistul  a fost acuzat de femeile din viața lui de agresiune verbală și reacții necontrolate.  Cristina Țopescu, Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au vorbit despre relatia cu Stefan Banica Jr.

Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. și au împreună o fetiță. Andreea Marin a spus că infidelitatea nu este motiv de divorţ, dar agresiunea este.

„Pentru mine, infidelitatea nu este un motiv de divoţ, agresivitatea, însă, da. Sunt alte lucruri mai rele: răspunsurile violente, reacţiile necontrolate în faţa copilului, agresivitatea în cuplu. Aş suporta eu sau tu ca fiica mea sau a ta să ia o palmă pentru că a văzut că mama ei a suportat asta? Ei bine, nu“, i-a spus Andreea Marin lui Teo la câteva luni după divorțul de artist.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie”

După aceste declaraţii, toată lumea şi-a amintit de trecutul violent al lui Ştefan Bănică. Artistul a fost acuzat că şi-a bătut aproape toate fostele iubite.

„Trebuie să ne aducem aminte că în viaţa lui Ştefan Bănică jr. a fost Cristina Ţopescu, pe care a caftit-o pe plajă“, a spus în trecut Cristi Brancu.

La un moment dat, Cristina Ţopescu, fosta iubită a lui Bănică, a recunoscut că a fost ameninţată cu moartea de către artist.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea.

A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă. Tinea un cuţit mare de bucătarie sub haină. Imi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă“, a spus şi Cristina Ţopescu.

Mihaela Rădulescu a vorbit despre violență în familie
Mihaela Rădulescu a vorbit despre violență în familie

Un alt episod care arată că Ştefan Bănică este violent a fost prezentat în emisiunea „Un show păcătos“. Regizorul George Ciubotaru a povestit cum artistul a vrut să o bată pe Mihaela Rădulescu.

„Eram împreună într-un weekend, într-o vacanţă. A fost o altercaţie între Ştefan şi Mihaela. El era şi a fost mereu foarte gelos, dar şi violent verbal, iar ea era curtată de mulţi bărbaţi. S-au certat din cauza unui mesaj pe care l-a primit Mihaela.  Ea a vrut să îşi ia lucrurile şi să plece.

Am încercat să îi despart. Am sărit pentru a calma lucrurile, pentru că un weekend minunat risca să se transforme în altceva. Nici Mihaela nu este fata care să stea“, a spus atunci George Ciubotaru.

Mihaela Rădulescu a vorbit despre violență în familie

În urmă cu ceva timp, Mihaela Rădulescu a vorbit, în cadrul emisiunii „Un show păcătos“, despre violenţa în familie.
„Toţi ăştia care au dat o dată o palmă sau un pumn în ochii unei femei, o să o facă şi a doua oară, şi a treia oară. E o boală, o demenţă!

La primul semn, cel mai mic de violenţă, să fugă de lângă omul ăla, să se ducă oriunde pe lumea asta şi să nu trăiască cu această frică! Toţi bărbaţii ăştia care-şi bat femeile, le mai şi înjură, le mai şi umilesc. Aceasta este forma lor de bărbăţie cea mai jalnică posibilă, cea mai sinistră. Aşa ceva nu poţi şterge niciodată, nici din mintea unui copil, dar nici din mintea unei femei. Oricâte gesturi minunate ai face după, oricât ai spune după aia: ‘Iartă-mă, te iubesc!’“, a spus Mihaela Rădulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe