Cum se pregătește Toni Iuruc pentru nunta cu Simona Halep. Unde a fost surprins logodnicul jucătoarei de tenis

Iancu Andreea 17.06.2021, 09:50

Simona Halep și Toni Iuruc au decis să își unească destinele, după o perioadă de ani buni de relație.  Iubitul jucătoarei de tenis și-a luat inima în dinți și i-a oferit inelul de logodnă acesteia, care a anunțat fericitul eveniment printr-o conferință de presă organizată de Simona în urmă cu o săptămână. Pentru că se pregătește de nunta cu Simona Halep, Toni Iuruc a început să facă deja gesturi pentru viitoarea sa soție. Omul de afaceri a fost surprins recent într-o zonă cunoscută din București, logodnicul jucătoarei de tenis făcut deja un prim pas către viața alături de sportivă.

Cum se pregătește Toni Iuruc pentru nunta cu Simona Halep

Între Toni Iuruc și Simona Halep există sentimente intense de o lungă perioadă de timp, însă cei doi preferă să îți păstreze relația în intimitate. Omul de afaceri nu se sfiește să îi facă surprize viitoarei sale soții, pe care este nerăbdător să o aibă alături pentru toată viața. Toni Iuruc i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale, iar acum se pregătește pentru nunta cu Simona Halep într-un mod personal. Pentru că îi cunoaște pasiunile, omul de afaceri nu se sfiește să îi facă tot felul de cadouri scumpe. Recent, logodnicul Simonei Halep a fost surprins într-un magazin de lux din București, unde omul de afaceri pare să îi pregătească o surpriză viitoarei sale soții.

Având în vedere că jucătoarea de tenis este numărul 3 WTA, veniturile Simonei putând să îi asigure îndeplinirea oricărei dorințe, omul de afaceri ar putea avea de furcă în găsirea cadoului potrivit. Toni Iuruc a fost surprins într-un magazin Rolex, cel mai probabil în căutarea unui dar pe gustul Simonei. Logodnicul jucătoarei de tenis ar fi fost într-o convorbire telefonică în timp ce se îndrepta către magazin, iar, potrivit cancan.ro, acesta nu ar fi petrecut prea mult timp în interiorul spațiului comercial. Pentru că este o colecționară de ceasuri scumpe, Toni Iuruc ar putea să îi achiziționeze un nou astfel de cadou, chiar dacă sportiva deține deja mai multe ceasuri de lux, fiind pasionată de marca Hublot.

Cum se pregătește Toni Iuruc pentru nunta cu Simona Halep
Toni Iuruc, în vizită la un magazin de lux din Capitală
foto – cancan.ro

Motivul pentru care Stere și Tania Halep nu au fost de acord cu ginerele lor

Toni Iuruc este pregătit pentru o a treia căsnicie, omul de afaceri alegând să oficializeze relația de iubire cu Simona Halep și în fața Ofițerului de Stare Civilă. Chiar dacă cei doi îndrăgostiți formează de ani buni un cuplu extrem de sudat și discret, se pare că părinții jucătoarei de tenis nu sunt încântați de această legătură, potrivit ziare.ro. Deși Iuruc este și el machedon precum Simona, omul de afaceri nu este considerat o partidă bună pentru sportivă din pricina trecutului său tumultos. Bărbatul a mai fost căsătorit în trecut, iar acest fapt este neobișnuit și mai puțin acceptat în cultura din care provine.

Logodnicul Simonei Halep a mai fost căsătorit cu un model, pe nume Alina, care aprecia traiul luxos. După ce cuplul a decis să se separe, Toni Iuruc a ales să își găsească fericirea în brațele frumoasei Lina. Toni Iuruc și Lina au format un cuplu timp de doi ani de zile, după care au decis să își unească destinele printr-o ceremonie de nuntă de fițe, în stațiunea Mamaia. Din păcate, ghinionul pare să îl urmărească pe afacerist, acesta aflând la ceva timp că soția sa l-a înșelat, fiind însărcinată cu un alt bărbat. La cinci luni de gravidanță, frumoasa Lina și Toni Iuruc și-au spus adio.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...