Cum se pregătesc Harry și Meghan de noua furtună din familia regală. Sunt premiați la un eveniment unde biletele costă 1 milion de dolari

Ana Anitoiu, Cristian Botez 06.12.2022, 18:45
Cum se pregătesc Harry și Meghan de noua furtună din familia regală. Sunt premiați la un eveniment unde biletele costă 1 milion de dolari

Prințul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și Meghan Markle se pregătesc de o nouă furtună din familia regală. Cei doi sunt premiați la un eveniment unde biletele costă un milion de dolari.

Prințul Harry și Meghan Markle, din nou în lumina reflectoarelor

Prințul Harry și Meghan Markle au fost surprinși în timp ce urcau într-un SUV, îndreptându-se către New York, unde vor primi un premiu de la organizaţia pentru drepturile omului Robert F. Kennedy Human Rights, în cadrul galei The Ripple of Hope din această seară, unde biletele se vând cu până la un milion de dolari. Printre câștigătorii anteriori se numără Joe Biden, Barack Obama și Hillary Clinton.

Aceasta a fost prima dată când cei doi au fost văzuți după lansarea trailerului pentru documentarul ce va putea fi văzut pe Netflix. Prințul Harry și Meghan Markle vor fi premiați pentru poziția lor „eroică” împotriva „rasismului” din familia regală.

În fotografiile ce le-au fost făcute, Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, poate fi văzută zâmbind larg, purtând o ținută complet neagră și ochelari de soare mari, în timp ce soțul ei, în vârstă de 38 de ani, a purtat o cămașă albă cu nasturi și pantaloni negri.

Cum se pregatesc Harry si Meghan de noua furtuna din familia regala. Sunt premiati la un eveniment unde biletele costa 1 milion de dolari
Printul Harry si Meghan Markle

O nouă furtună în familia regală britanică, pe cale de a începe

O nouă furtună este pe cale de a începe în familia regală britanică, în contextul în care primul episod al serialului despre Meghan Markle și Prințul Harry va fi lansat, joi, pe Netflix. Într-un trailer al documentarului, lansat luni, Harry a spus că el și soția lui au avut de suferit din cauza unor scurgeri de informații și a unor „povești plantate” ce au susținut „ierarhia” din familia regală.

Aliații au declarat, în cadrul documentarului, că a existat un război împotriva lui Meghan Markle, în interesul altor persoane, unul dintre ei susținând că a fost vorba despre „ură” și despre rasism. Prințul Harry a făcut referire la consilierii regali, spunând că a avut loc un „joc murdar”, potrivit Daily Mail.

Experții regali au avertizat că serialul documentar pe care Meghan Markle și Prințul Harry îl vor lansa pe Netflix ar putea fi deosebit de inconfortabil pentru Prințesa de Wales, Kate Middleton, concentrându-se pe începutul relației sale cu Prințul William.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...