Cum se poza Mircea Badea, în urmă cu 17 ani, alături de iepurași Playboy. Imagini rare de la petrecerile interzise minorilor. Foto

Redacția IMPACT 23.01.2020, 11:44
Cum se poza Mircea Badea, în urmă cu 17 ani, alături de iepurași Playboy. Imagini rare de la petrecerile interzise minorilor. Foto

Petrecerile marca Playbou, în România au rămas cu adevărat legendare și au fpcut istorie la vremea lor. Întâlnirile de mare amploare care avea loc în cluburile bucureștene le făceau pe toate vedetele locale să își dorească cu absolută ardoare să participe. Este și cazul lui Mircea Badea, care s-a distrat de pomină la party-urile cu iepurași.

Mircea Badea, „destrăbălare” marca Hugh Hefner

Cosmina Păsărin, Gina Pistol, Nicoleta Luciu sau Anda Adam, se numără printre vedetele care și-au făcut apariția la party-urile nebune organizate de Playboy România în urmă cu câțiva ani. Din peisaj nu a lipsit nici Mircea Badea, care s-a fotografiat cu iepurașii Playboy. Vedeta Antena 3 de astăzi s-a pozat în 2003 alături de domnișoare îmbrăcate sumar, el fiind descheiat la cămașă.

Mircea Badea la petrecere Playboy, în 2003. Foto: Mediafax

Mai mult, la cheful Playboy, Mircea Badea a venit însoțit de prietenul său de atunci, Oreste, cu care prezenta la vremea respectivă o emisiune de noapte. Se pare că cei doi ieșeau des la acest tip de evenimente, în care se perindau pe lângă iepurașii Playboy. Fotografiile sunt de colecție!

Mircea Badea si Oreste

O prezență de neuitat este Gina Pistol. În urmă cu aproape 20 de ani, blonda abia își făcea intrarea pe scena mondenă din postura de iepuraș Playboy. Ea a fost aleasă în urma unui casting din București, iar cel care a văzut o strălucire a fost Silviu Dan Boerescu, care s-a retras de la conducerea revistei în 2010.

Mircea Badea, Gina Pistol și Mihai Mitoșeru la party-ul Playboy. Foto: Mediafax
Mircea Badea, Gina Pistol și Mihai Mitoșeru la party-ul Playboy. Foto: Mediafax

Și alte vedete din România au fost văzute la Petrecerile Playboy România. De pildă, Gabriela Cristea se număra printre ele. Prezentatoarea participa la petrecerile Playboy România, dar și la caravanele organizate de revistă, pentru promovare.

Gina Pistol și Gabriela Cristea. Foto: Mediafax.ro
Gina Pistol și Gabriela Cristea. Foto: Mediafax.ro

O prezență de neuitat este Gina Pistol. În urmă cu 20 de ani, blondina abia își făcea intrarea pe scena mondenă din postura de iepuraș Playboy. Ea a fost aleasă în urma unui casting din București, iar cel care a văzut o strălucire a fost Silviu Dan Boerescu, care s-a retras de la conducerea revistei în 2010.

Fostul redactor al revistei pentru bărbați din România, Dan Silviu Boerescu, a povestit, într-un interviu pentru Libertatea, ce se întâmpla în realitate, la Playboy Mansion, unde erau ”niște mici orgii” și cum Ilie Năstase a fost primul român care a participat la petrecerea organizată de Hugh Hefner.

Urmăriți Impact.ro și pe