VIDEO EXCLUSIV

Cum se înțelege Cornel Ilie de la Vunk cu fosta soție, la 3 ani de la divorț: „Nu te învață nimeni cum să treci prin așa ceva” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 07.03.2023, 18:00

Cornel Ilie și fosta sa soție, Eliza, au surprins pe toată lumea cu anunțul despărțirii, făcut de artist în urmă cu aproximativ 3 ani, pe o rețea de socializare. Iată că deși nu mai formează un cuplu, cei doi părinți au reușit să se înțeleagă și să fie la fel de prezenți în viața celor doi copii ca și înainte.  În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, artistul ne-a vorbit despre secretul longevității trupei Vunk, despre relația cu cei doi copii, dar și cu Eliza, femeia de care s-a îndrăgostit după ce a zărit-o pe stradă și pe care a cerut-o de soție ulterior, fix în locul unde s-au întâlnit. Cei doi au împreună o fetiță și un băiat și au divorțat după 5 ani de mariaj.

Cum se înțelege Cornel Ilie de la Vunk cu fosta soție, la 3 ani de la divorț

Cornel Ilie se ocupă îndeaproape de Zara și Cezar, iar cu fosta sa soție se înțelege foarte bine, ei rămânând prieteni după divorțul de acum 3 ani.

Care este secretul longevității trupei Vunk? Multe trupe au apărut, s-au destrămat, s-au împăcat. Voi mergeți în continuare împreună.

În continuare cred că prietenia, noi fiind mai întâi prieteni și abia pe urmă gândindu-ne să ne facem o trupă, noi, membrii de bază ai trupei. Cred că pasiunea pentru muzică și faptul că am început să cântăm când nu știam că putem să câștigăm bani din asta, că putem să trăim din asta, că vor exista vreodată televiziuni muzicale, radiouri care să dea muzica noastră. Și atunci dacă am început să cântăm pentru joaca noastră, pentru a ne simți noi mai puternici, așa facem și în continuare. Miza noastră este să ne bucurăm noi în fiecare zi, să fim tot timpul la acea joacă la care eram și când eram în clasa a treia sau a patra.

Ce vârstă aveai când a început proiectul acesta?

Noi ne-am cunoscut în clasa a treia la grupul de muzică al școlii și am participat la Cântarea României. Trupa în mod oficial există din 1994, deci noi aproape că facem 30 de ani de poveste.

Care au fost cele mai grele momente pe care le-ați depășit împreună?

Primul a fost în momentul în care doi dintre membrii trupei au ales să plece din țară, să trăiască în altă parte și altele sunt cam de fiecare dată când îți dai seama că nu ești foarte bine înțeles cu ceea ce faci. Însă niciun moment nu a fost atât de greu încât să ne punem problema: poate ar trebui să ne oprim sau poate ar trebui să facem altceva. Și nu cred că va exista un moment atât de greu, care să ne facă să ne gândim la asta. Nu am avut niciodată un plan B și cred că și asta ne ține împreună.

Cum arată viața ta din postura de tată?

Sunt mult mai tânăr, sunt mult mai copil, am reînvățat să fiu copil, să fiu și mai curios decât eram înainte. Descopăr moduri noi de a privi lucrurile, pentru că asta este fascinant la copii că ei văd lucrurile așa cum sunt ele de fapt, nu cum au fost noi învățați să le vedem. De fiecare dată mă surprind observând niște lucruri absolut superbe și deloc logice, așa cum suntem noi obișnuiți sau cum am învățat despre ele.

Și sunt mult mai relaxat cu ceea ce privește  tot ce credeam eu că este important în viața asta și obiectivele mele sau ce voiam să fac în viața asta. Nimic nu este mai important decât să știu că în fiecare dimineață și în fiecare seară copiii mei se trezesc și adorm zâmbind. În rest, toate se rezolvă, toate sunt atât de trecătoare.

Îți calcă vreunul pe urme în ceea ce privește muzica?

În momentul ăsta Zara 7 ani și Cezar 3 ani și jumătate, evident că sunt interesați și fascinați de ceea ce văd la tati, Cezar cel puțin în momentul acesta vrea să cânte și la chitară, vrea să cânte și la tobe, cântă și la voce, știe piesele, le cântă vers cu vers, vin la concerte la mine, deci în momentul acesta da, calcă pe urme. Nu îmi dau seama dacă au chemarea asta sau este doar perioada în care copiii fac ce văd că fac și părinții lor.

Cornel Ilie: “Cu timpul îți dai seama de fapt cum se face asta în modul cel mai sănătos”

Tu și fosta ta soție sunteți un exemplu pentru multe cupluri, pentru că ați reușit să trăiți frumos și după despărțire. De la început ați avut această maturitate, această înțelepciune sau a apărut în timp?

Modul de a vedea lucrurile a apărut încă de la început. Adică știam că așa vrem să gestionăm situația, dar cu timpul îți dai seama de fapt cum se face asta în modul cel mai sănătos, cel mai constructiv, cel mai eficient, pentru că nu te învață nimeni cum să treci prin așa ceva. Dar atâta timp cât ambii parteneri sunt deschiși, își doresc să evolueze împreună, chiar dacă asta se întâmplă separat pe plan personal, nu are cum să nu funcționeze.

Voi mergeți și în vacanțe împreună de dragul copiilor?

Noi facem foarte multe lucruri împreună și de dragul prieteniei dintre noi în primul rând și de dragul copiilor. Adică suntem prieteni în continuare. Mi se pare ieșit din comun faptul că lumea se miră de un lucru absolut firesc ca niște oameni care, la un moment dat, au început o familie să rămână prieteni.

Nu e nimic ieșit din comun, asta este firesc. Mi se pare ieșit din comun invers, să te prefaci după aceea, să ștergi totul cu buretele și să te cerți în văzul lumii ca și cum nu ați avut nimic frumos de împărtășit până atunci.

 

Urmăriți Impact.ro și pe