Cum se înţelege Anna Lesko cu fostul iubit. Artista a recunoscut asta despre tatăl lui Adam

Andra Daoud 18.05.2022, 09:11

Anna Lesko și DJ Vinnie, tatăl copilului ei, au decis să își spună „adio” în urmă cu mai bine de doi ani. Au fost multe speculații privind motivele despărțirii, însă artista a infirmat zvonurile legate de infidelitate. Anna a rămas să îl crească pe băiețelul ei și al fostului soț, cu care mai ține legătura strict pentru copil, după cum a declarat chiar ea.

Cum se înțeleg Anna Lesko și fostul soț

Anna Lesko a vorbit în repetate rânduri despre divorț. Artista și DJ Vinnie au decis să pună capăt relației de 8 ani pe care o aveau, în urmă cu ceva timp, iar fiul lor, Adam, a rămas în grija mamei. Cântăreața a declarat că a făcut tot posibilul ca separarea de soțul ei să nu îl afecteze pe copil și că Adam nu a simțit că părinții lui trec printr-o perioadă mai puțin fericită.

Vedeta a mărturisit că fiul ei este prioritatea sa și că atât ea, cât și fostul ei soț, fac tot posibilul ca micuțului să îi fie bine. La aproape doi ani de la despărțire, Anna Lesko a recunoscut că nu mai ține legătura cu fostul soț decât pe subiecte care îl privesc pe fiul lor, Adam.

„Eu cu tatăl lui Adam ținem legătura strict în privința copilului. Cam atât, în rest nu ținem legătura. Tatăl lui este foarte implicat în creșterea și educația lui. Adam se înțelege foarte bine cu tatăl lui și totul este în armonie. I-am explicat lui Adam că noi nu mai formăm un cuplu, dar îl iubim enorm și îl vom iubi mereu și vom face tot posibilul să îi fie bine.”, a declarat Anna Lesko, într-un interviu pentru revista Viva!

Cum se intelege Anna Lesko cu fostul iubit. Artista a recunoscut asta despre tatal lui Adam 4
Anna Lesko si fiul ei, Adam

Cum i-a spus Anna Lesko fiului ei despre divorț

Chiar dacă Adam este doar un copil, Anna Lesko a declarat că îl tratează ca pe un om mare, îi explică totul pe înțelesul lui și nu îl minte niciodată. Chiar și discuțiile incomode sunt prilej de comunicare și de a-i preda o lecție despre viață. Când a venit momentul să îi spună copilului ei că se desparte de tatăl lui, vedeta nu a făcut mare caz din asta și i-a explicat strictul necesar.

„Discuția aceasta a fost extraordinar de scurtă. A fost o discuție care nu a pus accent cu caracter dureros. I-am explicat: ‘Iubirea vieții mele, tati și cu mami te iubesc enorm și așa va fi pentru tot restul vieții. Noi, adulții, avem niște situații. Și de ce tu să participi la aceste situații? Ele se înmagazinează în subconștientul tău.’ E un copil care nu a suferit, nu suferă, nu pune întrebări”, mărturisea Anna Lesko într-un alt interviu, în urmă cu ceva timp.

Anna Lesko și DJ Vinnie (Adrian Neniță, pe numele lui) s-au iubit timp de 8 ani, după care au ales să meargă pe drumuri separate. Mulți au spus că infidelitatea a fost motivul despărțirii, însă Anna Lesko a dat cărțile pe față, la scurt timp după divorț. Ceea ce a dus la separare a fost faptul că lucrurile nu mai funcționau între ei.

„El nu a fost pregătit, problema am semnalat-o eu. Eram pe jumătate de măsură. Mie îmi place să fiu WOW, să am parte de pasiune în dragoste. Noi am împărţit scena împreună, casa împreună, eram non-stop împreună. Nu a mai mers. Am avut o poveste de dragoste frumoasă, dar s-a dus.“, a dezvăluit cântăreața, la scurt timp după despărțire.

 

Urmăriți Impact.ro și pe