Cum se înţeleg Violeta şi iubitul Andreei Marin, Adrian Brâncoveanu. Imaginea care spune multe despre cei doi

Badea Violeta 21.06.2022, 08:26

Andreea Marin se iubește cu Adrian Brâncoveanu de cinci ani de zile, dar oare ce părere are Violeta despre povestea de dragoste pe care o trăiește mama sa? Oare cum se înțelege adolescenta cu fost consul al României în Libia? Ce relație are, de fapt, fiica Andreei Marin cu bărbatul care a reușit să-i fure inima fostei Zâne a surprizelor veți afla din articolul de mai jos. Imaginea asta spune totul!

Ce relație au, de fapt, Violeta și Adrian Brâncoveanu. Imaginea care spune totul

Andreea Marin a fost producătorul Galei Atipic Beauty 2022, un eveniment deosebit în cadrul căreia au urcat pe scenă modele care deși trăiesc în scaune rulante, au capacitatea de a-i inspira și pe ceilalți oameni prin atitudinea pe care o au în fața dizabilității.

Ca de fiecare dată, frumoasa prezentatoare de la TVR a arătat impecabil pe scenă. Andreea Marin a întors toate privirile, atât pentru frumusețea ei, însoțită ca întotdeauna de zâmbetul strălucitor, cât și pentru ținuta aleasă. Superba vedeta a optat pentru o rochie elegantă, ce i-au lăsat umerii la vedere.

Fosta Zână a surprizelor a fost susținută de iubitul său, Adrian Brâncoveanu, și de fiica ei, Violeta. Cei doi s-au numărat printre cele o mie de persoane care au participat la eveniment, lucru care a bucurat-o enorm pe frumoasa prezentatoare. De altfel, imaginea publicată de Andreea Marin pe o rețea socială vorbește de la sine. Fotografia spune multe despre relaţia ce există între ei.

„La ce mă gândesc când spun dragoste…”, a scris Andreea Marin, pe Facebook.

Adrian Brancoveanu si Violeta

De la eveniment nu a lipsit Radu Ștefan

La eveniment a fost prezent și fiul lui Ștefan Bănică. Mai mult, acesta chiar a deschis Gala Atipic Beauty 2022. La final, Andreea Marin a vorbit despre fratele Violetei, pe care-l consideră un copil extrem de talentat.

„Nu a fost ideea mea, deși sunt producătorul acestei gale, trebuie să spun că ideea a venit din exterior. A fost ideea altcuiva din grupul nostru și într-adevăr foarte potrivită.

Mă bucur că Radu Ștefan – încă un copil pentru mine – cu talent a putut să abordeze atât partea de defileu de modă, cât și ca viitor actor, dar știm că deja el are spectacole și m-am bucurat tare mult să-mi fie alături”, a declarat Andreea Marin, potrivit VIVA!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...