Cum se îmbracă Denise Rifai atunci când nu apare la TV. E total diferită, aproape că nici nu o mai recunoști

Stan Filon, Gabriel Alexandru 15.10.2021, 15:16

Iată cum se îmbracă Denise Rifai atunci când nu apare la TV! Vedeta de televiziune este foarte sobră atunci când apare în celebra sa emisiune de la Kanal D, ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, însă în timpul liber nici nu o mai recunoști, dacă o vezi pe stradă.

Cum se îmbracă Denise Rifai atunci când nu apare la TV

Denise Rifai se îmbracă cu totul altfel în viața de zi cu zi. Dacă la televizor  adoptă un stil destul de conservator, în afara studioului vedeta se îmbracă lejer, iar de multe ori atrage toate privirile cu ținute foarte îndrăznețe. Nu spune ”nu” niciodată unor fuste mini, mai ales că îi stă și foarte bine.

Denise Rifai, în vârstă de 36 de ani, este una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv din România. Are o siluetă invidiată de multe femei și admirată de mai toți bărbații. Face și eforturi pentru a arăta așa. Petrece destul de mult timp la sala de fitness. Chiar înainte de o astfel de ședință de forță s-a fotografiat și a postat imaginea pe rețelele de socializare.

Cum se imbraca Denise Rifai atunci cand nu apare la TV
Cum se imbraca Denise Rifai atunci cand nu apare la TV

Îmbracă și fuste mini

Prezentatoarea TV poartă o pereche de colanți foarte strânși, care îi dezvăluie formele bine conturate. Recent, aceasta a fost fotografiată în oraș. De data aceasta a ales să poarte o fustă mini, care i-a pus în valoare picioarele înalte și tonifiate.

Denise Rifai provine dintr-o familie conservatoare. Tatăl său este musulman și vedeta s-a confruntat cu multe restricții în copilăria și tinerețea ei, mai ales atunci când a venit vorba de stilul vestimentar. A avut de suferit și chiar a recunoscu recent că și-a înfruntat tatăl, pe care de altfel îl iubește foarte mult.

A trebuits-o facă, chiar și atunci când și-a ales meseria de jurnalist. ”Eu îl iubesc pe tata foarte mult. Da, l-am înfruntat, dar sunt lucruri pe care nu le voi face niciodată, pentru că îl vor supăra foarte tare. Din respect pentru el, nu doresc să-l fac să se simtă prost în fața lumii musulmane.

Tatăl său este musulman

El a reușit în lumea lui. A crescut într-o cultură cu niște idei clar conturate. Vreau să fie foarte mândru că are niște copii demni, luptători și foarte puternici. L-am înfruntat pe tata și doar urmând această profesie, jurnalismul, însă am făcut-o pentru că el știa, în sinea lui, că este bine ce fac. Simțea că este corect ce fac.

Nu înseamnă că l-aș înfrunta și în alte privințe. Noi, copiii, trebuie să ținem seama de părinți, să gândim bine și să alegem momentele în care îi putem înfrunta. El nu a fost dur, a fost așa cum este un bărbat musulman, proiectat într-o altfel de lume. Mi-a fost greu la un moment dat să mă raportez la cerințele lui. Mai ales când vedeam în școală copii care nu aveau problema asta. Eu nu puteam să ies din casă seara și colegii mei nu înțelegeau asta”, a povestit Rifai.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...