Cum se îmbracă Ana Morodan când merge la sală. Echipamentul include și diadema cu perle

Beatrice Dumitru 09.03.2023, 21:07
Cum se îmbracă Ana Morodan când merge la sală. Echipamentul include și diadema cu perle

Ana Morodan este una dintre cele mai controversate personaje din lumea mondenă din România și întotdeauna spune lucrurilor pe nume. Ea este recunoscută pentru situl său vestimentar și atrage atenția chiar și atunci când merge la sala de sport. Ana Morodona a purtat o ținută incredibilă și nu a lipsit nici diadema cu perle.

Ținuta purtată de Ana Morodan la sala de sport

Ana Morodan, în vârstă de 38 de ani, vrea să arate foarte bine și pentru acest lucuru face și sacrificii. În vara anului 2022, aceasta și-a făcut o operație de micșorare a sânilor, după ce a avut probleme cu spatele din cauza bustului generos, iar la început de an ea și-a făcut o lipoaspirație pentru a avea un abdomen perfect.

Dar Ana Morodan nu se oprește aici și pentru că vrea să fie în formă și să aibă o siluetă de invidiat, ea a decis să meargă la sala de fitness. Și a ales o ținută incredibilă cu adidași, colanți și bustieră, iar la acest echipament a asortat un sacou oversized, ochelarii de soare și o diademă cu perle.

Cum se îmbracă Ana Morodan când merge la sală. Echipamentul include și diadema cu perle
Ana Morodan, la sala de sport.

Îmi moare pisica, mă despart de …adevărul e că eu mă despart… nevermind, nu pot să zic asta că nu sufăr, se poate întâmpla orice, o să fiu pe această bandă. De acum înainte, dacă ai de făcut ședințe la ora asta, stai aici cu laptopul și eu fac sport și noi facem ședința. De ce nu mi-ai zis că trebuie să îmi iau și lenjerie sub echipamentul de sport?!, a spus Ana Morodan pe rețeaua de socializare.

Dieta pe care o ține Ana Morodan

Ana Morodan ține dietă pentru a se menține în formă. Ea a dezvăluit că este vorba despre o dietă daneză, patentată de 40 de ani și că este singura aprobată de Uniunea Europeană.

„Este considerată dieta viitorului. De ce? Pentru că tu mănânci, practic, toți nutrienții de care are nevoie corpul tău, dar cu un conținut caloric foarte scăzut. Eu mănânc acum cât îmi doresc și în această dietă am tot ce vreau, mă simt foarte bine. E sub formă de prafuri”, declara recent Ana Morodan pentru Spynews.

Ana Morodan este cunoscută pentru aparițiile sale extravagante. Ea are peste 400.000 de urmăritori pe Instagram și este unul dintre cei mai apreciați influenceri din țară.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...