EXCLUSIV

Cum se descurcă Ada Condeescu cu doi copii. Actriţa a recunoscut că nu e uşor: „Resursele nu sunt nelimitate” EXCLUSIV

Andreea Archip 31.07.2022, 11:33

Ada Condeescu jonglează între proiectele profesionale și viața de familie. Actrița a optat pentru angajarea unei bone încă de pe vremea când avea un singur copil, tocmai pentru a nu-și neglija cariera și a reuși să își rezerve timp și pentru ea. Artista a făcut dezvăluiri pentru Impact.ro.

Ada Condeescu a apelat la o bonă

După primul an de maternitate, tânăra actrița și-a dat seama că un ajutor la creșterea fetiței este binevenit. A avut noroc să găsească o doamnă care i-a câștigat încrederea și care o ajută și în prezent, ocupându-se și de mezin care are un an și 7 luni. Actriței nu i-a surâs niciodată ideea de a avea o bonă internă și ne-a explicat și motivul.

„E foarte bine cu doi copii, e greu, dar am pe cineva care mă ajută constant. Am luat-o pe doamna care este bonă de când avea cea mare un an și ceva. E cu noi de 3 ani. Nu e internă, nu aș putea. Sunt prea sălbatică așa cu oamenii ca să am pe cineva străin să locuiesc cu el. Abia reușesc cu mine să mă adaptez uneori”, a declarat, pentru Impact.ro, Ada Condeescu.

Actrița se bucură de fiecare moment în care își ia o pauză de la responsabilitățile de mamă. Fie că se vede cu prieteni sau iese la un eveniment monden, Ada nu stă cu ochii per ceas, ci se bucură de clipele respective, pentru că știe că sunt în siguranță copiii.

„Uneori trebuie să ieși din lumea aceea care e foarte frumoasă, ca să te încarci, ca să fii cu tine și ca să poți de fapt să dai înapoi. Resursele nu sunt nelimitate”, a precizat ea.

Cum se descurca cu doi copii. Actrita a recunoscut ca nu e usor
Ada Condeescu

Ada Condeescu: „Am și încercat să fie o trecere ușoară de la 3 la 4 membri”

Actrița susține că în casă este armonie deplină între cei doi frați – fetița în vârstă de 4 ani și 4 luni și băiețelul în vârstă de un an și 7 luni.

„Deja se iubesc foarte mult. La început a fost așa o chestie, o gelozie, dar care nu se știa exact că este o gelozie, era așa o formă a fetiței mele de a cere mai multă dragoste cumva. Dar așa gelozie, că am mai văzut cazuri, eu nu am simțit. Am și încercat să fie o trecere ușoară de la 3 la 4 membri”, a povestit, pentru Impact.ro, Ada Condeescu.

S-a reapucat de echitație

Mamă a doi copii, actrița reușește în continuare să aibă o siluetă de invidiat. Nu ține vreo cură de slăbire și nici nu merge la sală. Secretul siluetei sale este tocmai stilul de viață la care s-a adaptat de când e mamă.

„De la copii, mă țin în priză, pe bune. Nu prea fac mișcare, m-am reapucat de echitație, care cumva îți formează corpul așa puternic. Nu știu, mă consum foarte mult, cred că asta este chestia. Ar trebui să mă mai relaxez”, a adăugat ea.

Urmăriți Impact.ro și pe