Cum se descurcă Alexandru Arșinel, bolnav, în această perioadă. ”La noi în casă nu intră nimeni”

Rădulescu Valentin 08.04.2020, 15:05
Cum se descurcă Alexandru Arșinel, bolnav, în această perioadă. ”La noi în casă nu intră nimeni”

Alexandru Arșinel se află la o vârstă vulnerabilă, astfel încât respectă cu strictețe măsurile impuse de autorități. Acesta are însă noroc cu copiii săi, care îi lasă cumpărăturile la ușă.

Cum se descurcă Alexandru Arșinel, bolnav, în această perioadă

În această perioadă, printre persoanele vulnerabile, se află și celebrul actor Alexandru Arșinel, care stă în casă și respectă toate măsurile de izolare. Acesta se află la vârsta de 81 de ani și nu iese din casă, decât când este nevoie să treacă pe la Teatrul de Revistă, unde este și director. În rest, cumpărăturile le fac cei doi băieți ai săi, Cristian și Bogdan, care îi aduc alimentele necesare la ușă.

Potrivit click.ro, actorul a răspuns la mai multe întrebări, despre cum își petrece viața în izolare. Potrivit spuselor lui, acesta mănâncă în general ”mămăliguță cu lapte, grătar și pește”. Totodată, a mărturisit că sora sa le trimite dulciuri, dar din cauza diabetului, acesta este nevoit să o lase mai moale.

”Fac parte dintr-o familie numeroasă, am doi băieţi, două nurori care aleargă pentru noi, plus doamna din casă care se ocupă de soţia mea. Facem aprovizionarea o dată pe săptămână, iar cumpărăturile sunt lăsate la uşă. De două săptămâni nu mai intră nimeni la noi în casă. Să stai în casă, în vremurile astea, chiar nu mai e o copilărie, ci un lucru pe care trebuie să îl iei în serios, pentru că viaţa e foarte importantă acum, atât cât o avem.
Ce mâncaţi în această perioadă?
Mâncăm şi cumpărăm la fel ca înainte. Mai o mămăliguţă cu lapte, un grătar, un peşte. Noi avem multe conserve de bulion încă de vara trecută. Sora mea de la Dolhasca ne-a trimis tot felul de dulceţuri gustoase. Din păcate, trebuie să am grijă la dulciuri, din cauza diabetului.”

Cum se descurcă Alexandru Arșinel, bolnav, în această perioadă, ”La noi în casă nu intră nimeni”
Cum se descurcă Alexandru Arșinel, bolnav, în această perioadă, ”La noi în casă nu intră nimeni”

Lui Arșinel îi lipsește teatrul

Actorul a declarat că face din când în când schimb cu Vasile Moraru, pentru a merge la teatru să se mai ocupe de mici chestii. Totodată, a precizat că abia așteaptă să se întoarcă la teatru, deoarece îi lipesc momentele când îi făcea pe oameni să râdă. De astfel, îi lipsesc și nepoții lui, pe care nu i-a mai văzut de câteva săptămâni. Actorul a mai spus că își petrece timpul în izolare recitând texte.

”În perioada asta îmi lipseşte scena, îmi lipseşte să îi fac pe oameni să râdă. Chiar dacă stăm acasă, mai stând la o masă, mai stând în sufragerie, ţi se întâmplă să mai repeţi un text, să îţi vină în minte replici. Există iubire în orice formă, ataşament şi sentimente, şi nu ai cum să te detaşezi de pasiunile cu care ai crescut.”, a spus Arșinel, potrivit sursei de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe