Cum se comportă Oana Roman cu sora ei după divorțul de Marius Elisei. S-au schimbat lucrurile în familia lor

Stan Filon 05.05.2021, 19:12
Cum se comportă Oana Roman cu sora ei după divorțul de Marius Elisei. S-au schimbat lucrurile în familia lor

Faptul că Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit nu mai este niciun secret, însă de-abia acum s-a aflat cum a afectat divorțul relația vedetei cu ceilalți membri ai familiei sale! Aceștia parcă nu o mai recunosc și spun că Oana Roman este total schimbată!

Cum se comportă Oana Roman cu sora ei după divorțul de Marius Elisei

Oana Roman a fost cea care a anunțat în 2019 despărțireade soțul său, Marius Elisei. S-a întâmplat chiar în preajma Crăciunului, când fiica lui Petre Roman și-a luat inima-n dinți și a făcut anunțul trist. ”Am ezitat de zeci de ori să fac aceasta postare! Am scris-o și am șters o apoi! Din păcate o fac până la urmă! Sunt un om asumat, sincer și transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă, așa cum se face pe rețelele sociale. Am o datorie față de publicul meu pe care nu l-am mințit niciodată. Prefer să aflați de la mine decât din zvonuri sau speculații.

În aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut si momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări și-au pus amprenta asupra noastră si deși am încercat și luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm”, scria Oana Roman pe Facebook.

Cum se comporta Oana Roman cu sora ei dupa divortul de Marius Elisei
Cum se comporta Oana Roman cu sora ei dupa divortul de Marius Elisei

Oana Roman se pare că a înflorit, după divorț

Ei bine, timpul a trecut, iar Oana Roman se pare că a înflorit după divorț. Nu prea se înțelegea cu sora sa, în ultimul timp, dar acest lucru s-a schimbat imediat după divorț, după cum a sesizat chiar sora ei, Catinca Roman. Gurile rele ar putea spune că motivul neînțelegerii dintre Oana Roman și familia sa l-ar fi putut constitui chiar Marius Elisei”Ne-am apropiat foarte tare, vorbim zilnic. Oana e schimbată total în bine, a înflorit. E foarte apropiată de noi, de toată familia”, a mai declarat Catinca Roman.

Chiar când începeau să se înțeleagă din nou bine, Catinca Roman a făcut marele anunț: vrea să plece din România și să se stabilească în Spania! ”M-am gândit bine. Am vorbit deja, am prieteni acolo, mă mut în Spania. Nu mai rezist aici. Acum trebuie să am grijă de tata că e singur. Ne-am făcut amândoi vaccinurile, este OK“, a declarat Catinca, pentru Click!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI