Cum se comporta iubitul chinez cu Monica Gabor. Ce a trebuit să îndure femeia de-a lungul relației (Exclusiv)

Badea Violeta, Diana Timișoreanu 29.07.2021, 15:41
Cum se comporta iubitul chinez cu Monica Gabor. Ce a trebuit să îndure femeia de-a lungul relației (Exclusiv)

Multe persoane se gândesc că Monica Gabor a avut parte de tot confortul financiar alături de Mr. Pink, iar acest lucru ar fi trebuie să-i aducă și fericirea. Se pare că frumoasa șatenă nu a dus o viață roz, iar căsnicia acesteia a fost brăzdată de foarte multe compromisuri și interdicții. Iată cum se comporta iubitul chinez cu Monica Gabor.

Cum se comporta iubitul chinez cu Monica Gabor

Se spune că banii n-aduc fericirea, iar acest lucru poate fi confirmat și de Monica Gabor. Chiar dacă mulți au invidiat-o pentru traiul plin de lux pe care l-a dus în Statele Unite ale Americii, viața frumoase șatene nu a fost tot timpul roz. Despre ea se știe că îi place să fie în centrul atenției și să se bucure de libertate, doar că iubitul chinez i-a cam pus bețe în roate, în cei zece ani de relație.

Cu siguranță, Monica regretă iubirea pierdută, dar în același timp este fericită pentru că se poate bucura de libertate și poate face exact ceea ce dorește. O persoană apropiată vedetei a dezvăluit, în exclusivitate pentru playtech.ro, că cel mai probabil decizia despărțiri i-a aparținut lui Mr. Pink, dar ea ar fi fost cea care ar fi grăbit această separare.

„Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, a spus o persoană din cercul de prieteni al șatenei, citată de sursa de mai sus.

Cum se comporta iubitul chinez cu Monica Gabor
Cum se comporta iubitul chinez cu Monica Gabor

Ce a trebuit să îndure femeia de-a lungul relației

Se pare că omul de afaceri chinez o controla la orice pas pe Moni. Mai mult decât atât, acesta nu-i permitea să primească vizite acasă sau să plece fără să anunțe, fără să știe unde merge sau când se întoarce.

Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul n care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a mai spus aceeași persoană.

Monica a uitat complet de saloanele de înfrumusețare, deoarece Mr. Pink i-a interzis și mai facă unghiile. Frumoasa șatenă folosea doar lac incolor. De asemenea, aceasta nu mai avea voie să se bronzeze. Moni trebuia să se întrețină doar acasă, cu creme comandate de pe internet, conform apropiaților.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...