FOTO EXCLUSIV

Cum se comportă, de fapt, Vladimir Drăghia cu soția și cu fetița lui. Imaginile surprinse cu fostul câștigător de la Exatlon spun tot

Ana Anitoiu, George Capoeanu 18.04.2021, 15:02

Vladimir Drăghia a fost surprins de fotoreporterii Impact.ro în București, sâmbătă, în timp ce era alături de soția și fiica lui. Imaginile spun tot despre cum se comportă fostul câștigător de la Exatlon ca soț și ca tată.

Cum se comportă, de fapt, Vladimir Drăghia cu soția și cu fetița lui

Vladimir Drăghia s-a căsătorit în vara anului 2018, după ce a început o relație cu Alice Cavaleru în 2016. Povestea de dragoste a celor doi a început într-un mod inedit, iar acum aceștia sunt părinții unei fetițe în vârstă de aproape patru ani, pe care au numit-o Zora. Fotoreporterii Impact.ro i-au sprins pe toți trei la plimbare, sâmbătă, în Capitală.

Mai exact, Vladimir Drăghia și-a scos fetele la restaurant, în parc și la o plimbare pe Dorobanți. Fostul câștigător de la ”Exatlon” i-a oferit soției lui un buchet superb de flori și i-a făcut toate poftele micuței Zora. Cu măștile de protecție pe față, cei doi soți s-au relaxat alături de fetița lor care din imagini pare plină de energie.

Cum se comporta, de fapt, Vladimir Draghia cu sotia si cu fetita lui. Imaginile surprinse cu fostul castigator de la Exatlon spun tot
Vladimir Draghia, alaturi de sotia si fiica lui

Vladimir Drăghia, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru soția lui

În urmă cu ceva timp, Vladimir Drăghia i-a făcut soției lui cea mai frumoasă declarație de dragoste. El a spus că Alice Cavaleru este cea care ”l-a luat teren viran și a făcut din el acasă”. Fostul câștigător de la ”Exatlon” a spus că este un om foarte norocos și că speră să știe să aibă grijă de norocul pe care l-a avut întâlnind-o pe partenera lui de viață.

”Știu că sunt foarte norocos și sper să știu să am grijă de norocul ăsta. (…) Alice a rămas însărcinată la trei luni după ce ne-am cunoscut. Nu a fost o sarcină planificată, dar nici accidentală. În momentul în care Alice a intrat în viața mea, mi-am dat seama că așa arată femeia cu care vreau să fiu. Femeia cu care vreau să fac cel puțin un copil. Am avut mare noroc că am cunoscut-o”, a spus Vladimir Drăghia.

Cum a cunoscut-o Vladimir Drăghia pe soția lui

Vladimir Drăghia, în vârstă de 35 de ani, a cunoscut-o într-un mod atipic pe soția lui cu aproximativ cinci ani mai tânără decât el. De fapt, Alice Cavaleru, care a mai fost căsătorită, este cea care pusese ochii pe el, pentru că tot apărea în preajma ei, întâmplător. După ce au făcut cunoștință, relația lor a evoluat foarte repede.

”M-a văzut ea în urmă cu vreo 10 ani într-un supermarket și i-am rămas așa în minte, nu știa ce fac. După încă vreo patru ani, m-a văzut tot într-un supermarket și, la câteva zile, m-a văzut pe Calea Victoriei cu un scooter roșu vechi pe care îl am eu și nu-l mai folosesc. Atunci a zis: «ceva e cu omul ăsta de tot îl văd». Ea nu știa că mai fac lucruri prin televiziune, pur și simplu eram unul care i-a rămas în minte. În aceeași zi era cu o prietenă la o întâlnire și i-am apărut în news feed și nu-i venea să creadă. Așa a aflat despre mine, ce fac și cu ce mă ocup. A decis să mă contacteze, după care ne-am întâlnit. Trei zile mai târziu avea cheia de la casa mea și am început să fim împreună”, a povestit el pentru Viva!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...