Cum se comportă, de fapt, Ștefan Bănică jr. cu fiica lui și a Andreei Marin. Violeta l-a dat de gol, ce s-a întâmplat de ziua lui

Badea Violeta 17.01.2022, 14:40

Violeta, fiica lui Ștefan Bănică Jr. și a Andreei Marin, a ajuns la vârsta de 14 ani. Asemeni mamei sale, adolescenta este o fire discretă și preferă să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor. Cu toate astea, tânăra a dezvăluit ce relație are cu tatăl său. Iată cum se cumportă, de fapt, atistul cu fiica lui!

Ce relație are fiica Andreei Marin cu Ștefan Bănică Jr.

Violeta vorbește extrem de rar în spațiul public. Cu toate astea, ea a decis să ofere detalii despre relația pe care o are cu tatăl ei.

Deși nu sunt văzuți foarte des împreună, cei doi se pare că se înțeleg foarte bine, artistul preferând să-i demonstreze prin gesturi mici faptul că o iubește enorm.

De asemenea, Violeta a avut numai cuvinte de laudă și la adresa fratelui său. Radu Ștefan Bănică are aproape 20 de ani și este deja pe picioarele lui.

Fiul artistului a început să muncească de la o vârstă fragedă și acum este patronul unei cafenele. Fiica Andreei Marin este foarte mândră de fratele ei și îl susține în tot ceea ce își dorește să facă.

„Relația mea cu tata este foarte bună. Îi iubesc pe amândoi, normal, de la cer până la pământ. Tata nu vorbește foarte mult, doar că sunt chestiile alea mici pe care nu le spui neapărat, dar le arăți prin gesturi, care contează foarte mult la el și îmi place asta la el și la mine la fel.

Pe frati-miu îl ador! E idolul meu, e persoana mea preferată și sunt foarte mândră de el”, a declarat Violeta pentru Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Violeta, marturisire emotionanta despre Stefan Banica Jr. Nu se astepta nimeni la asta:
Violeta Banica si Stefan Banica Jr.

„Este o femeie dedicată”

Violeta a vorbit și despre mama ei. Adolescenta a lăudat-o pe îndrăgita prezentatoare TV spunând că este o femeie puternică și dorește să devină la fel. De asemenea, Violeta a precizat că are o relație extrem de apropiată cu cea care i-a dat viață.

„De multe ori mă iau după instinct doar pentru că nu sunt foarte multe chestii care mă apasă sau care mi se pare că mă afectează.

Când este ceva important o întreb și pe mama… Este o femeie dedicată, o femeie foarte puternică. Vreau să fiu și eu o femeie foarte puternică”, a spus fiica lui Ștefan Bănică Jr. și a Andreei Marin.

Luna trecută, Violeta Bănică a împlinit vârsta de buletin. Tânăra are 14 ani și a devenit o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...