Cum se comportă, de fapt, băieţii de la Survivor 2021 cu fetele în afara competiţiei. S-a aflat tot abia acum

Ana Anitoiu 04.05.2021, 10:08

O fostă concurentă a dezvăluit cum se comportă, de fapt, băieţii de la Survivor 2021 cu fetele în afara competiției. După ce s-a întors din Republica Dominicană, tânăra a spus tot ce s-a întâmplat cu adevărat acolo.

Cum se comportă băieţii de la Survivor cu fetele în afara competiţiei

După ce a părăsit concursul, în urma problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, Roxana Ghiță a dezvăluit cum se comportă băieţii de la Survivor cu fetele în afara competiţiei. Fosta Războinică a făcut o precizare cu privire la atitudinea lui Musty, care nu ar fi făcut atât de multe lucruri în Republica Dominicană cum s-a lăudat.

”Băieții de la noi chiar ne-au respectat. Ne uitam la certurile Faimoșilor și nu ne venea să credem. Musty mi se pare că nu a făcut atât de multe lucruri pe cât se laudă. El ne-a ajutat în primele două săptămâni, dar apoi nu a mai contribuit atât de mult. El nu a pus pereți, noi toți știam să tăiem cocos. Nu stătea degeaba, dar tot timpul făcea lucruri pe care și noi știam să le facem”, a spus ea, la ”Teo Show”.

Cum se comporta baietii de la Survivor 2021 cu fetele in afara competitiei
Roxana Ghita

Doi bărbați de la Survivor România 2021 s-au certat ”ca două femei”

De asemenea, Roxana Ghiță a spus că Alin și Musty s-au certat ”ca două femei” în Republica Dominicană. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a precizat că două dintre activitățile pe care echipa era nevoită să le facă erau monopolizate de câte doi concurenți care apoi le făceau reproșuri colegilor.

”Alin se ducea, tăia lemne, ajuta să facem uscătorul, a săpat nisip cu mâinile. Tăiatul cocosului era monopolizat de Musty, iar făcutul focului era monopolizat de Sorin, iar apoi ne scoteau ochii. Mi-a povestit Andrei după ce m-am întors de la spital că Alin și Musty s-au certat ca două femei”, a adăugat Roxana Ghiță de la Survivor.

Ce s-a întâmplat între Roxana Ghiță și Andrei Dascălu de la Survivor

Totodată, Roxana Ghiță a spus ce s-a întâmplat între ea și Andrei Dascălu de la Survivor România 2021, deși timp de două luni a fost curtată de Jador. În ciuda faptului că s-au sărutat și i-a dat de înțeles că îl va aștepta în România, tânăra crede acum că ceea ce a fost între ei s-a risipit, din cauza problemelor ei de sănătate ce au obligat-o să se concentreze doar pe recuperarea ei.

”Probabil s-ar fi întemeiat ceva, ideea e că din cauza problemelor mele de sănătate nu am mai putut să mă gândesc la nimic altceva decât la mine, să îmi revin. S-a risipit așa orice… Se înfiripase așa la început, dar e o persoană foarte dragă și clar o să ne mai vedem. Îl duce capul, e carismatic, doar că e puțin interiorizat în el și nu cred că este neapărat un impas că am plecat, sper să fie un moment în care să se deschidă. Are ce să ofere”, a spus Roxana Ghiță.

Urmăriți Impact.ro și pe