Cum se comportă, de fapt, Alexandra Dinu la Românii au talent. ”A descoperit destul de repede”

Stan Filon 16.04.2021, 12:39
Cum se comportă, de fapt, Alexandra Dinu la Românii au talent. ”A descoperit destul de repede”

S-a aflat cum se comportă, de fapt, Alexandra Dinu la Românii au talent, dar și cât de repede s-a adaptat la cerințele emisiunii fenomen de la Pro TV. Cel care a venit cu detalii de la celebra emisiune a fost chiar unul dintre jurați, mai exact Andi Moisescu.

Cum se comportă, de fapt, Alexandra Dinu la Românii au talent

Andi Moisescu a vorbit despre ce se întâmplă în acest sezon la Românii au talent, dar a recunoscut și ce îi mai trebuie emisiunii pentru a înregistra succesul din anii trecuți. În plus, a vorbit și despre noul jurat al celebri emisiuni, Alexandra Dinu și cum s-a acomodat frumoasa blondină.

”Acomodarea a fost destul de rapidă. Nu suntem nici noi la prima prezență nouă la masa juriului și nici Alexandra pentru prima oară în fața camerelor. În același timp, și ea a venit cu brațele deschise și noi am primit-o la fel. Practic, doar pandemia ne-a împiedicat să ne apropiem puțin mai mult. Alexandra a descoperit destul de repede secretele. Pentru că nu e chiar atât de dificil. E suficient să te bucuri de tot ceea ce ți se întâmplă acolo, să trăiești fiecare secundă împreună cu concurenții, iar la final să fii sincer și să spui ce-ai simțit. Și totul vine de la sine”, a spus Andi Moisescu pentru viva.ro.

Cum se comporta, de fapt, Alexandra Dinu la Romanii au talent
Cum se comporta, de fapt, Alexandra Dinu la Romanii au talent

”Pandemia ni i-a readus acasă”

Andi Moisescu a recunoscut că ultimul sezon este plin de talent, mai ales că pandemia de coronavirus a adus mulți români în țară și regretă că are doar două butoane galbene. Juratul a sus că sunt mult mai multe numere artistice cărora ar fi vrut să le acorde golden buzz.

”Din nou am avut mai mult de două momente preferate. Și doar două butoane aurii la dispoziție. Iar am fost pus în situația în care mi-am mușcat degetele de câteva ori. Spun asta de fiecare dată și în testimoniale. Veți afla,
deci, din emisiune care au fost momentele mele preferate. Am fost foarte plăcut impresionat de nivelul pe care reușesc să-l atingă unii copii, de la vârste extrem de fragede. Ca să nu mai vorbesc despre artiștii noștri pe care îi credeam definitiv plecați și pe care, ca să vezi ciudățenie, pandemia ni i-a readus acasă. Și uite așa au ajuns pe scena noastră. Ca-ntotdeauna, în tot ce e rău, descoperi și ceva bun”, a mai spus Andi Moisescu pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...