Cum se comportă Andreea Berecleanu cu soțul. ”Asta duce la divorț”

Iancu Andreea 01.07.2020, 15:50

Andreea Berecleanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste împreună cu medicul Constantin Stan. Cei doi sunt împreună de șase ani, iar în urmă cu patru ani au făcut și cununia religioasă. Totuși, cuplul are o viață extrem de activă și dificilă, dar găsesc mereu înțelegere unul la celelalt. Astfel, Andreea a dezvăluit secretul căsniciei lor.

Andreea își susține soțul în tot ceea ce face

Fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 a ales să renunțe la viața din televiziune. Știrista este alături de soțul său la cele două clinici pe care le dețin. Astfel, Andreea îl ajută pe medicul Constantin Stan cu tot ceea ce ține de comunicare. Potrivit click.ro, Andreea Berecleanu a început să învețe din tainele meseriei de chirurg estetician și chiar este fascinată de domeniu.

Eu stau foarte mult în sală, sunt foarte curioasă, am o ușurință în a vedea toate aceste operații, pentru că și aici este un prag peste care foarte multă lume nu poate trece, dar eu nu am absolut nici o problemă. Asta nu înseamnă că sunt o insensbilă. Mă sensibilizează altfel de lucruri.  Am asistat recent la o operație pe cord deschis, de bypass coronarian, făcută de doctorul Cătălin Badiu, care-mi este văr primar. Mă interesează toate specialitățile, fac asta și pentru site-ul Estetica Premium, dar este și o curiozitate jurnalistică.

Ambii au o viață activă. Andreea se trezește devreme și își pregătește copii pentru școală, iar apoi urmează diferite activități, mereu diferite. Astfel, fosta prezentatoare încearcă să se împace între viața de familie și afacerile pe care cei doi le dețin.

Eu am o clinică pe care o administrez și care are doar intervenții noninvazive. Este într-o casă veche, foarte frumoasă, din centrul Bucureștiului. Iar aici, în această clinică ultramodernă, cu un design hi-tech, din Herăstrău, cu două săli de operații, vin chirurgi din toată lumea pentru a învăța diferite tehnici ale lui Constantin.

Andreea și Constantin Stan s-au căsătorit în 2016
Andreea și Constantin Stan s-au căsătorit în 2016

Care este secretul unei căsnicii trainice

Andreea a povestit în același interviu cum decurg lucrurile în cuplu. Astfel, deși viața lor este tumultoasă și caracterizată de rigoare, în privat se răsfață și se înțeleg. Vedeta consideră că cea mai mare greșeală într-un cuplu este cicăleala. Andreea este de părere că aceasta poate duce chiar la divorț.

Constantin se bucură de acest succes, dar în spate e o muncă uriașă, pe care eu o înțeleg de șase ani, de când suntem împreună. În momentul în care ajunge acasă, nu trebuie să-l bați la cap. Cicăleala pentru un om de acest gen este cea mai mare greșeală și probabil de aici pornesc și divorțurile și neînțelegerile. Am învățat să fiu un bun psiholog. Când intră seara pe ușă, singurul lucru pe care îl fac este să-i iau rucsacul foarte greu din spate, îl las să se liniștească, apoi vorbim. Însă nimic despre profesii, ci doar despre chestiuni de-ale noastre, de familie, copii.

Pe de altă parte, Andreea și soțul său nu au uitat de romantism și de clipe împreună. Cei doi merg în vacanță și se bucură de micile momente de intimitate. De asemenea, fosta vedetă a Antenei este mereu umărul de sprijin al doctorului.

Sunt gesturi spontane, sunt aceste vacanțe pe care ni le luăm. Avem câteva zile înainte de vacanțe și sunt un adevărat răsfăț. Viața alături de un chirug este interesantă. Trebuie să precizez că nu toți chirurgii au ritmul lui Constantin. De la începutul anului și până acum a avut 300 de operații doar de sâni, fără să le punem la socoteală pe celelalte: rinoplastii, liftinguri. Are nevoie lângă el de un om activ, dar și un om înțelept. E nevoie de răbdare, de încredere și de iubire, căci fără iubire nimic din toate acestea nu mai este valabil.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...